Dormitor

Pat Cassina și spațiu de lucru

Mulți dintre noi avem și dormitorul nostru ca spațiu de lucru, ceea ce ne face uneori, mai ales când vorbim dormitoare mici camera este supraîncărcată cu mobilier.

Cassina Vă oferă o soluție, astfel încât să puteți avea tot ce aveți nevoie în camera dvs. și toate, fără a fi nevoie să supraîncărcați camera sau să aveți nevoie de mai mult spațiu, un pat care are mai multe mese încorporate, înainte, tipic masă de noapte și înapoi a birou pentru aceia dintre noi care lucrăm în dormitor.

O idee foarte utilă și toate acestea cu un design foarte modern și cu materiale de calitate și palide care fac, în ciuda dimensiunilor dimensiunilor sale, putem face ca dormitorul nostru să arate mult mai ușor.

Cu toate acestea, nu mă convinge deloc, din cauza mobilității reduse pe care le-am avea atunci în spațiul nostru de lucru, legat întotdeauna de pat, deși trebuie să recunosc că poate fi bine în dormitoarele cele mai înguste, unde această mobilitate, deja de În sine, este rar.

Video: How to Stop Getting Zapped By Static (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult