Artă

Art Madrid și Liquitex se alătură proiectului solidar și artistic #SomosKanva

Liquitex, lider pe piața vopselelor acrilice, participă din nou la nouă ediție a Art Madrid ca colaborator printr-un proiect foarte special: # Suntem Kanva. Artă și solidaritate ei se alătură unui proiect amplu condus de Kanva, o rețea de ajutor internațional prin creație artistică; împreună cu Shanghai India, o organizație non-profit pentru școlarizarea copiilor din familii umile din India; și A Food Dish, o organizație fără scop lucrativ al cărei scop este să ofere mesele necesare la Școala „María Soliña” (India).

Cele trei organizații, împreună cu Liquitex și Art Madrid în calitate de colaboratori, oferă posibilitatea de a contribui la un proiect cu care îmbunătățește condițiile vitale și formative ale sutelor de copii într-o situație de sărăcie, marginalitate sau abandon în India. Deși Liquitex a colaborat la proiectul #Somoskanva de la început, donând materiale de vopsea astfel încât Kanva, în vizita sa în India, și mai ales în acțiunile sale la Școala Uma Sankar „María Soliña”, să poată realiza ateliere de pictură și pictură cu copiii

Acum, Liquitex își unește forțele cu Art Madrid într-un nou proiect în care se propune o provocare de solidaritate. Toți acei artiști care doresc să sprijine această operă imensă și mult dorită pot participa la proiect în cel mai bun mod în care se cunosc cel mai bine: prin artă.  Primul pas al provocării este acela artiștii interesați selectează sau creează o operă pentru proiect; în timp ce în al doilea, artiștii vor face publică această lucrare pe rețelele de socializare cu hashtag-urile #Somoskanva și #Liquitex, împărtășind și răspândind proiectul cu adepții lor. Acest proces poate fi realizat în perioada respectivă în perioada 4 februarie - 10 martie.

Ulterior, o echipă de specialiști Art Madrid va fi responsabilă de realizarea unui proces de selecție pentru lucrările participante, alegând un total de cincisprezece care vor fi piesele care formează expoziție online la Art Madrid Market. Această expoziție va avea loc în perioada 18 martie până pe 18 aprilie, iar lucrările care o formează vor fi de vânzare. 100% din încasări din vânzare O plăcuță cu mâncare va fi livrată către ONG. În plus, Liquitex va selecta una dintre aceste cincisprezece lucrări și își va recompensa autorul cu 500 de euro material.

 Artisti de multe ori la fel de dedicați ca creatorii Kanva: Desi Civera, Nicolás Chiaravalloti și Rodrigo Molinero, care din 2018 lucrează la această inițiativă artistică și socială cu intenția de a aduce arta celor mai defavorizați copii. Aspirația pe care o împărtășesc cu organizația fondată de María (Neneta) Herrero, Shanghai India, al cărui obiectiv principal este din 2004 școlarizarea copiilor din familii umile. De asemenea, organizația A Dish of Food a fost fondată de Antonio Valiente în 2011 pentru a oferi copiilor din zonele rurale din Orissa mesele necesare la Școala Uma Sankar „María Soliña” (Pubai, Orissa, India), un centru care oferă Instruire școlară de bază gratuită pentru mai mult de 350 de copii și chiar îi întâmpină pe cei fără casă.

Artiști naționali și internaționali, cum ar fi Carla Fuentes, Thomas Cian, Anwei sau Julio Linares S-au alăturat deja cauzei prin crearea sau donarea unor lucrări care au fost arătate ulterior într-o expoziție de caritate care a reușit să strângă 6.000 de euro, livrată integral acestor ONG-uri. Astfel, Art Madrid și Liquitex se reunesc din nou pentru a contribui la un proiect atât de admirabil și necesar, pentru a încuraja toată lumea să facă parte din #SomosKanva. Cine își propune să colaboreze?Posturi Populare

Categorie Artă, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult