Alții

Sfaturi de care trebuie să ții cont înainte de a picta

Tot mai mulți dintre noi pictăm casele noastre, nu obținem întotdeauna rezultate profesionale, dar pe de o parte economisim o mulțime de bani (în medie vopsea de 100 m2 Este o cheltuială de 1500 de euro), iar pe de altă parte folosim acel moment pentru a dezactiva, a fi în familie și de ce nu, a ne distra.

Așadar, vă vom oferi câteva sfaturi, așa că dacă veți începe să vă pictați casa în curând, rezultatul este, dacă nu profesionist, cel mai bun posibil:

1. Elimină praful de mobilier și pereți, se acumulează de obicei dacă a fost goală mult timp, dar nu o faceți cu aceeași perie, sau în vopsea se vor forma boabe

  1. Pregătiți ustensilele scufundându-le anterior în apă timp de cel puțin 12 ore, astfel încât perii să nu se desprindă și să nu se lipească de vopsea

  2. Dacă veți folosi o cutie de vopsea pe care o aveți pe jumătate, faceți-o, dar anterior filtrat tabloul cu o medie de nailon Asta va prinde toate impuritățile.

  3. Dacă aveți de gând să pregătiți tabloul și vă temeți miros O poți evita adăugând două linguri de esență de vanilie, mentă, ... pentru fiecare carte de apă pe care o folosești.

  4. Puneți câteva marmure sau bile mici în oală, astfel încât amestecul să fie cât mai bun.

Cu aceste sfaturi sau vei face pictura mai confortabilă, dar ceea ce este clar este că vei evita impuritățile pe perete, că amestecul nu este perfect. Deci cel puțin veți obține rezultatul să fie ceva mai bun.

Posturi Populare

Categorie Alții, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult