Modern

Viniluri pentru copii de la Xuxulanstrum

în Decoesfera Susținem designul spaniol în toate modurile posibile. Astăzi vrem să prezentăm o nouă inițiativă care începe cu designeri catalani care au un magazin online care răspunde la numele de Xuxulanstrum. Această companie este dedicată ilustrației și designului grafic și tocmai a scos la vânzare o linie de vinil pentru pereții camerelor pentru copii.

Motivele acestor viniluri sunt personajele poveștilor, din Scufița Roșie chiar și pirați, trecând prin dinozauri, păpuși ... în diverse culori pentru a vă asigura că unii dintre voi se potrivesc cu decorația voastră. Le puteți cumpăra pe pagina Flor4u. Cu siguranță nu poți rezista pentru că sunt frumoase.

Vinilele costă în jur 160 de euro și puteți alege atât culoarea, cât și orientarea desenului.

Vezi galeria completă »Xuxulanstrum (4 poze)

Video: Greuceanu Copii cu parul de aur Povesti vinil audio (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Modern, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult