Alții

Umpleți-vă casa cu lumină în această vară, idei practice (IV)

Vom continua cu sfatul pentru a crește luminozitatea casei tale în acest moment, dar astăzi vom discuta despre ceva total diferit de ceea ce am discutat în postare anterioară din această serie, deși este încă despre profită la maximum de lumina soarelui.

Până acum am încercat cum să creștem lumina solară care a intrat în casa noastră sau, dincolo de asta, să-l facem pe cel care a intrat să profite și mai mult de ea, dar adevărul este că există alte modalități de a profita de lumina solară, ceea ce ne va ajuta să economisim niște bani și energie și ne umplem casa cu lumină chiar și noaptea, mai ales când vorbim grădini și terase.

Este, după cum mulți dintre voi ați ghicit, instalați lămpi solare, este momentul perfect pentru a face acest lucru și ei te vor ajuta în timpul nopții grădina și terasa ta să aibă o lumină slabă, foarte confortabilă și, de asemenea, practic gratuit.

Catalogul de produse de acest tip este în creștere atât datorită preocupării pentru mediu, cât și a prețului luminii. Cu acest tip de accesorii ucidem două păsări cu o singură piatră, pe de o parte, într-un mod personal, facem un gest pentru mediul înconjurător, iar pe de altă parte reducem factura noastră, asta fără să numărăm, ceea ce este, cel puțin în acest post astăzi, din gama largă de posibilități decorative care deschid acest tip de lămpi.

În cazul meu, de exemplu, vă voi aduce câteva fotografii, am pus câteva balize solare (foarte ieftin, apropo), pe care l-am cumpărat în Leroy Merlin (dacă vă amintiți că am recomandat produsul când a vorbit despre catalog de grădină și terasă), rezultatul a fost destul de bun, cu ei am creat un coridor în grădină, profitând de faptul că schimbam unele dintre etaje, un coridor care reușește să se lumineze în timpul nopții, ceva care pe lângă lumină îmi oferă destulă liniște și securitate. .

Acesta este motivul pentru care astăzi sfatul nostru de a umple casa cu lumină în aceste luni, este să nu profitați doar de lumină în timpul zilei, dar utilizați accesorii care vă permit să aveți toată lumina pe dinafară noaptea, iar cel mai ieftin mod este să o faceți folosind acest tip de lămpi solare.

Posturi Populare

Categorie Alții, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult