Alții

Dormitoare în mai multe zone: Un dormitor cu zonă de odihnă (IV) și imagini

Aceasta este ultima postare despre dormitoare în mai multe zone cu zonă de odihnă, în ea vă voi oferi câteva sugestii și tendințe, astfel încât, dacă vă place această opțiune, puteți să o practicați acasă și să profitați la maxim, obținând confort și o estetică foarte atractivă.

Există multe opțiuni atunci când aveți în vedere un dormitor în 2 zone, chiar și atunci când limităm activitatea din a doua zonă de dormitor: zona de odihnă. De aceea, atunci când alegeți, trebuie să vă lăsați clar ce tip de zonă de odihnă doriți și pentru ce doriți, după ce acest lucru este clar, puteți alege unul sau altul propunere, cum ar fi:

flori și ghivece Sunt o opțiune bună pentru dormitoarele cele mai ventilate și luminoase, un pic de natură, aer pur, ... facilitează odihna și ne va permite să oferim o notă mai naturală dormitorului nostru.

Este o opțiune bună pentru dormitoarele tinere, fără griji, economic, a iubitorilor de natură. Pentru cei care nu au foarte mult timp pentru curățare și preferăm o plantă sau o oală decât mobilierul care necesită mai multă muncă, în plus, plante Ne permit să alegem o mulțime de soiuri, astfel încât să putem căuta întotdeauna ceva care ne place în mod expres.

O altă sugestie bună de decorare, mai ales dacă aveți un spațiu mare, este să nu rămâneți doar în zona de odihnă, puneți un mic masă accesorie În această zonă vă va ajuta să luați ceaiul în compania partenerului după-amiază, vă va permite să luați micul dejun sau să mâncați în dormitor în acele zile în care aveți probleme de sănătate sau pur și simplu simțiți că, pe scurt, există multe moduri de a vă odihni, iar o masă va Poate veni foarte bine în dormitorul tău.

Pentru cei care au mult spațiu și aleg o separare în două înălțimi, am avut deja o idee bună de depozitare, utilizați basul pentru a depozita lenjeria de pat sau accesorii, pentru a nu pierde niciun contor.

Dacă casa ta dă spre exterior, o sugestie mai scumpă care necesită lucrări, dar foarte recunoscătoare este să folosești zona de odihnă ca atare terasă, mulți dintre noi ne place să ne odihnim prin bătaie la soare, aer pur și, mai ales, în afara căldurii. Dacă aveți această posibilitate și puteți crea o mică terasă în dormitor, nu uitați să o faceți, este o soluție excelentă.

Acestea sunt cele mai bune idei pentru acest tip de dormitor și aceste câteva imagini ale acestora care vă pot ajuta să alegeți:

Posturi Populare

Categorie Alții, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult