Birou

Colțul lui Leo este un cocktail bar care reinterpretează stilul clasic al Novecento italian

Numele acesta cocktail bar "The corner of Leo" Se referă la proprietarul său, Leonor Zabalegui, o pamplonică binecunoscută în oraș pentru gin-tonics și barul său de cocktail-uri.

În acest spațiu de abia 60 m2 situat la strada Paulino Caballero nr. 38 din Pamplona, studioul de design interior Ilmiodesign a reinterpretat în codul curent, stilul clasic al un cocktail bar italian de la începutul secolului XX.

Pentru a obține acel mediu pe care l-au folosit un iluminat foarte bine calibrat, care recreează o atmosferă caldă care radiază o lumină slabă în tonuri de chihlimbar, tipice premiselor din acea vreme. Culorile alese de Michele Corbani și Andrea Spada sau Ilmiodesign De asemenea, ajută la generarea acestui mediu.

verde intens al fațadei Este combinat cu tonurile de roșu și cupru ale interiorului, care este vizibil din exterior, deoarece locul are o fațadă foarte permeabilă.

O fațadă care acționează ca o vitrină care anunță din stradă, vioiciunea și căldura din interiorul spațiului. Pe fațadă găsim și o piesă cheie, micul lampa de bronz care simulează cele folosite anterior în căminele italiene din centrul orașului și anunță, de departe, că camera este deschisă când este pornită.

În mod funcțional, dimensiunea mică a spațiilor - 60m2 cu doar 40m2 pentru uz public - a fost rezolvată încorporarea ascunsă în panoul fondului, a ușilor de acces la băi și bucătărie și cu o oglindă mare care rupe uniformitatea panoului de stejar și conferă o mare adâncime locului.

Alte repere ale Ilmiodesign este amestecul de materiale dintre cei care arată acest loc. În ciuda a câțiva metri în care găsim un gresie pentru podea pătrată în vitroge alb-negru - proiectul studiului -; un model Brundusi în culori de cupru, cu garnitură portocalie în loc de alb, de asemenea, de la Vitrogres, care a fost folosit pentru partea din față a barei și un blat din lemn de stejar la bar Același material care a fost utilizat în panoul peretelui de jos.

Toate amestecate cu catifea scaunelor și scaunelor. Un amestec înțelept și de succes pentru a obține aromă și intensitate în acest cocktail mic, dar intens.

Informații prin Ilmiodesign Fotografie și drepturi de autor de Pedro Pegenaute

Video: The vodka cooled PC (Februarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Birou, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult