Alții

De vânzare la Ikea (III): imagini, impresii și sugestii

Ei bine, așa cum v-am promis ieri, acesta este ultimul lot călătorie, pentru a spune într-un fel, ceea ce am făcut pentru vânzările lui Ikea și nu am putut lăsa în urmă acest fotoliu fabulos, Fotoliu de Arild, în alb strălucitor, perfect pentru un dormitor, un living sau un mic colț de lectură și care are un 20% reducere, în special pleacă de la 675 de euro la care nu a costat nimic 540, cu siguranță, o achiziție inteligentă dacă trebuie să obțineți un fotoliu.

Pe de altă parte, dacă ceea ce căutați este o piesă de mobilier pentru camera dvs. de zi, cu capacitate mare de depozitare și care servește și pentru a pune televizorul, aveți un 25% reducere la Dulap TV Ikea Stockholm, care a trecut de la 350 de euro la 262,50.

Pentru aceia dintre voi care petreceți timpul ca mine, ziua lipiți de masa de lucru și doriți să o faceți în cel mai confortabil mod posibil, o puteți face cu Scaun rotativ Lunna, foarte tânără datorită culorii sale roșu închis și care are o reducere de 24%, așa că o puteți cumpăra doar 75€.

Un alt dintre produsele cheie ale acestor vânzări este acesta, un puf de portbagaj mic, care va încânta sălile cu mai puțin spațiu, cu depozitare la interior, foarte rezistent, perfect pentru depozitarea revistelor, cărților sau a accesoriilor mici și pe care le puteți cumpăra pentru 35 € (A costat 50).

Pentru cei care au nevoie de spațiu de depozitare într-un loc mic și îngust, cum ar fi un hol, un dressing sau o sală mică, avem și soluții în aceste rabaturi, cum ar fi Alvetați sertarul, aspect îmbătrânit. Are sertare în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți stoca orice doriți și să profitați la maximum de spațiu. Are o reducere de 18%, așa că acum prețul este 110 euro.

Și acum, mergem la paturi, ceea ce a fost o problemă pe care nu am atins-o la aceste rabaturi, pentru cei care caută un pat dublu la un preț economic, unul dintre produsele cu o reducere mai mare este Patul Hemnescu un 32% mai puțin în preț, o structură de pat cu baldachin pe care o puteți cumpăra doar 189 euro.

Și bine, călătoria mea prin cele mai semnificative Vânzări Ikea, Sper că v-a plăcut.

Posturi Populare

Categorie Alții, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult