Complemente

Covoarele Shut up Boca și KP

Cu ani în urmă, s-a deschis Donosti Un mic magazin în Kursaal. În vitrina lui am putut vedea câteva desene care nu lăsau pe nimeni indiferent. Decorați tricouri, farfurii, căni și alte obiecte au apărut câteva ilustrații foarte originale, care au reinterpretat peisajele orașului, ouă prăjite și care pentru mine este vedeta și semnul distinctiv al acestui brand: miticul Autoutilitară Volkswagen.

În curând am aflat că în spatele acestei inițiative se afla un șofer, Mikel Erentxun, componentă a duo-ului Duncan Dhu și veche cunoștință a orașului. Alături de artist și arhitect Oscar Casla, din mâna căreia apar design-urile, au lansat astăzi această faimoasă afacere.

Inițial, Mikel a acționat ca o relație publică grozavă, prezentând desenele altor prieteni artiști care în curând s-au entuziasmat de cămășile desenelor imaginative și au început să le îmbrace în spectacolele lor, obținând un popularitate uriașă.

Astfel am putut vedea rochii de CLB Juanes, Cayetana Guillén Cuervo, Amaia Montero ... Aceasta din urmă este, de asemenea, un membru al firmei și a colaborat în mai multe modele în ultima perioadă.

În prezent au zece magazine Răspândit în geografia spaniolă, ultima s-a deschis acum câteva zile la Alicante.

Navigarea dvs. magazin online Am descoperit colecția de covoare, realizată în colaborare cu Compania KP. În ele regăsim din nou caracteristicile naive ale desenelor sale originale: gândacul și autoutilitara Volkswagen, sigla companiei, craniul Big Bone ...

Sunt perfecte pentru o atingere unic și distractiv spre diferitele camere ale casei, devenind un focus de atenție. Modelul grădină zoologică Este ideal pentru o cameră pentru copii, animalele tale vor fi în curând prieteni buni ai celor mici.

Marele craniu al Osul mare S-ar potrivi perfect într-un mediu mai alternativ sau de ce nu? În camera unui adolescent. Cele două versiuni ale modelului Închide gura, oferă eleganță într-un stil actuală și modernă.

Trebuie să mărturisesc că mor pentru model furgo, care a fost discutat anterior de colegii Cumpărători.

Toate sunt fabricate din fibre acrilice japoneze de înaltă rezistență. Prețurile sunt cuprinse între 103 și 430 de euro, costuri de transport gratuit de la 60 de euro în Peninsula și Insulele Baleare.

Video: The Winds of War I: The Winds Rise multisubs (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult