Dormitor

Lucruri de care ar trebui să țineți cont atunci când cumpărați mobilă pentru copii

Dacă vă gândiți să decorați camera copiilor Fie pentru că sunteți gravidă, fie pentru că vă gândiți să faceți o mică renovare și aveți de gând să mergeți la cumpărături pentru a schimba mobilierul, există lucruri de care ar trebui să țineți cont încă de la camera copiilor, caracteristicile sale și mai ales caracteristicile copiilor care merg. la a fi în ea, acestea sunt foarte diferite de ale noastre, așa că trebuie să acorde o atenție deosebită atunci când aleg mobilierul.

De exemplu, este deosebit de important să acorzi atenție securitate, am vorbit despre asta destul de recent. Ideea este că copiii sunt în siguranță în cameră ceva care nu este esențial numai pentru ei, ci și pentru liniștea ta sufletească.

Pentru ca mobilierul să fie sigur, sau mai degrabă, deoarece există o sută la sută de securitate, astfel încât mobilierul să fie cât mai sigur, este convenabil să alegeți mobilier omologat.

Aceste mobilier se caracterizează prin a fi fabricate de companii de încredere și cu proiecte specifice pentru copii în care putem vedea marginile rotunjiteși utilizarea materialelor care nu sunt toxice sau inflamabile, astfel încât, în acest sens, ele nu suferă niciun pericol.

Pentru a identifica un mobilier aprobat, trebuie să vă uitați la eticheta acesteia, dacă au garanția europeană pe care o vor purta pe eticheta tipărită TÜV.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont atunci când este cumpărăturile parerea ta, de multe ori părinții o uită și cumpără ceea ce ne place și nu ceea ce ar prefera copiii noștri.

Trebuie să rețineți că la fel cum trebuie să ne simțim confortabil în casa noastră au nevoie și de micul lor colț, care în casa noastră este reprezentat de camera lor și că trebuie să se simtă cât mai confortabil în el. De aceea, sfatul meu este ca, dacă puteți, nu ezitați, luați-o cu voi și vă ajutați să alegeți.

Deși până la urmă nu optează pentru designul pe care l-a ales, fie pentru prețul (care gusturile cele mai scumpe au de obicei copiii ...), pentru securitate, fie pentru că nu îți place deloc și pur și simplu optăm pentru un design similar, va fi bine că observi că părerea ta este importantă în camera ta, te va ajuta să te simți responsabil cu ea, iar dacă participi la alegeri te vei simți mult mai ușor.

Un alt lucru de care ar trebui să țineți cont este economia ta, există multe posibilități de a salva în camera copiilor despre care am vorbit deja, cum ar fi cumpărarea de mobilă cu dublă utilizare sau mobilă care crește cu ei, pentru a nu fi nevoiți să faceți multe schimbări în timp.

Dacă mergeți la cumpărături acum, profitați de reducerile la vânzări este cea mai bună opțiune.

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult