Dormitor

Lucruri de care ar trebui să țineți cont atunci când cumpărați mobilă pentru copii

Dacă vă gândiți să decorați camera copiilor Fie pentru că sunteți gravidă, fie pentru că vă gândiți să faceți o mică renovare și aveți de gând să mergeți la cumpărături pentru a schimba mobilierul, există lucruri de care ar trebui să țineți cont încă de la camera copiilor, caracteristicile sale și mai ales caracteristicile copiilor care merg. la a fi în ea, acestea sunt foarte diferite de ale noastre, așa că trebuie să acorde o atenție deosebită atunci când aleg mobilierul.

De exemplu, este deosebit de important să acorzi atenție securitate, am vorbit despre asta destul de recent. Ideea este că copiii sunt în siguranță în cameră ceva care nu este esențial numai pentru ei, ci și pentru liniștea ta sufletească.

Pentru ca mobilierul să fie sigur, sau mai degrabă, deoarece există o sută la sută de securitate, astfel încât mobilierul să fie cât mai sigur, este convenabil să alegeți mobilier omologat.

Aceste mobilier se caracterizează prin a fi fabricate de companii de încredere și cu proiecte specifice pentru copii în care putem vedea marginile rotunjiteși utilizarea materialelor care nu sunt toxice sau inflamabile, astfel încât, în acest sens, ele nu suferă niciun pericol.

Pentru a identifica un mobilier aprobat, trebuie să vă uitați la eticheta acesteia, dacă au garanția europeană pe care o vor purta pe eticheta tipărită TÜV.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont atunci când este cumpărăturile parerea ta, de multe ori părinții o uită și cumpără ceea ce ne place și nu ceea ce ar prefera copiii noștri.

Trebuie să rețineți că la fel cum trebuie să ne simțim confortabil în casa noastră au nevoie și de micul lor colț, care în casa noastră este reprezentat de camera lor și că trebuie să se simtă cât mai confortabil în el. De aceea, sfatul meu este ca, dacă puteți, nu ezitați, luați-o cu voi și vă ajutați să alegeți.

Deși până la urmă nu optează pentru designul pe care l-a ales, fie pentru prețul (care gusturile cele mai scumpe au de obicei copiii ...), pentru securitate, fie pentru că nu îți place deloc și pur și simplu optăm pentru un design similar, va fi bine că observi că părerea ta este importantă în camera ta, te va ajuta să te simți responsabil cu ea, iar dacă participi la alegeri te vei simți mult mai ușor.

Un alt lucru de care ar trebui să țineți cont este economia ta, există multe posibilități de a salva în camera copiilor despre care am vorbit deja, cum ar fi cumpărarea de mobilă cu dublă utilizare sau mobilă care crește cu ei, pentru a nu fi nevoiți să faceți multe schimbări în timp.

Dacă mergeți la cumpărături acum, profitați de reducerile la vânzări este cea mai bună opțiune.

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult