Internet

MyDeco, planifică-te, descoperă-ți designurile în 3D ... și cumpără!

Cu toții corodăm aceeași îndoială când vine vorba de amenajarea unei case goale: Va arata bine? Spațiul va copleși mult dacă aș pune mobilă prea mare? Ce culori se îmbină bine? Până acum nu ne puteam imagina decât cu niște simulatoare, dar astăzi revizuind un site despre care v-am spus deja în aprilie, MyDeco, Am avut o surpriză plăcută și este că nu numai că este complet operațional, dar au adăugat și unele caracteristici care vor fi foarte utile.

Așa cum am menționat acum câteva luni, acest site permite decoratorilor (profesioniști sau amatori) să decoreze încăperile în 2D și cu posibilitatea de a o transmite la 3D. Acum, vă permite, de asemenea, să decorați cu mobilier care există, care sunt pe piață și, cu un singur clic, cumpărați-le Internet. Astfel, putem decora cu mobilier din Habitat, Ikea sau alte magazine la fel de interesante și bine cunoscute. Utilizatorul poate vedea a fotografie a mobilierului pe care l-ați ales și, trăgându-l pentru a vedea o reproducere 3D pentru a se încadra în camera care este mobilată practic. Exemplul meu, după pauza de pagină.

Aici puteți vedea un exemplu cu ce se poate face MyDeco, alegând măsurile camerei, unde să așezați geamurile, tapetul pereților (între mai mult de 20!), textura podelei, ce culoare este pictat plafonul ... pur și simplu făcând clic și glisând. Și dacă nu găsiți niciun obiect, există un motor de căutare foarte rapid și eficient în care singurul pe care îl văd este că trebuie să introduceți în engleză numele mobilierului pe care îl căutați.

Programul durează câteva minute pentru a încărca, în funcție de lățimea de bandă, dar vă asigur că merită, deoarece simulatorul este foarte complet. De asemenea, au un serviciu gratuit în care, dacă le trimiteți captura 3D a design-ului dvs., returnează o imagine de calitate aproape de fotografie, astfel încât să puteți vedea cum arată mai bine.

Camera cu care alegeți priveliștile camerei noastre în 3D poate fi ușor mutată doar făcând clic pe ea și glisând-o. De asemenea, are posibilitatea de a-l plasa pe tavanul camerei pentru a vedea mai bine întregul set și o altă poziție care este „vedere aleatoare” (aleatoriu), astfel încât să nu lipsească niciun detaliu, nici măcar cele care nu vi se întâmplă .

Posturi Populare

Categorie Internet, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult