Rustic

Ghid de stil Stilul rustic: definiție

În această dimineață, pe punctul de a-mi decora noua casă, am început să caut o postare în decoesfera stil rustic și mi-am dat seama că, deși putem presupune că avem multe informații pe pagina noastră, avem nevoie de altceva teoretic și schematic despre fiecare dintre stilurile decorative.

Cum nu există un adevăr mai mare decât acela al dacă vrei ceva fă-o singur și profitând de faptul că trebuie să caut informații pentru mine, am decis să ajung la ea și să vă vorbesc în săptămânile următoare despre diferite stiluri, rezolvând acele îndoieli pe care le am și, probabil, și la un moment dat, multe dintre voi și, bineînțeles, atârnând multe imagini care în final. Ei sunt cei care ne oferă o inspirație adevărată.

Voi încerca să răspund la întrebările de bază cum ar fi de unde vine stilul, la ce case sunt bune, pentru care oamenii, care sunt materialele și piesele cheie, culorile care se îmbină mai bine ... pe scurt, un mod foarte concret de a orice îmi propun un ghid.

Stilul rustic:

Cum a fost cel care mi-a dat ideea, voi începe cu stil rustic un stil care începe să devină din nou la modă ca tot ceea ce ne lipsește.

De fiecare dată când trăim mai puțin în mediul rural, lemnul este înlocuit în orașe prin beton și de multe ori încercăm să transferam în casele noastre ceea ce dorim, cum ar fi viața în mediul rural sau liniștea.

Este la fel ca în cazul mâncării, ne orientăm tot mai mult spre mâncare mai tradițională sau cu hoteluri, mulți preferă deja să meargă în mediul rural la o casă rurală decât la mega-construcții pe care le putem vedea în marile orașe.

Din paragraful precedent, veți putea deduce, cei care nu o mai știau, care este stil rustic care nu este altceva decât cea inspirată de câmp, pe care le putem vedea în case rurale, ferme sau sate de mediani.

Academia Regală definește rustica ca:

Rustic, cca. (Din lat. Rustĭcus, de rus, campo). 1. adj. Apărând sau relativ la teren. 2. adj. grosier (‖ grosolan). 3. m. Om de țară.

Și deși în primul sunt de acord în al doilea nu, multe piese în stil rustic sunt cu adevărat îngrijite, lucrate la maxim și chiar în unele cazuri sunt cu adevărat ambarcațiune ceea ce aruncă aspru.

Ei bine, avem introducerea, mâine vom vorbi despre caracteristicile pe care trebuie să le aibă casa dvs. pentru a implementa acest stil, așa cum vă spun mereu, puțină răbdare.

Video: Home Styling Guide by Grundig. Stiluri: Shabby ChicRustic 2018 (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Rustic, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult