Fa-l singur

Marcaje de tabel pentru criză

Primirea poate deveni o artă. Oferind o seară celor dragi este o ocazie bună de a implementa unii perii de protocol, da, fără a copleși invitatul. Uneori este convenabil să marchezi site-urile de pe masă pentru a echilibra adunarea și există numeroase markere pe piață în acest scop, de la cele mai luxoase la cele mai simple.

Dacă Magenta ne-a adus recent markeri economici realizați cu fructe și frunze, astăzi vedem o soluție minimalistă, ieftină și originală. Este vorba despre proiectarea de cărți frumoase care se vor potrivi între vârfurile furcilor. Este atât de ușor și cu un rezultat excelent, fără a cheltui un euro.

Ar fi un detaliu foarte apreciat faptul că cardul a fost conceput cu atenție, fiind capabil să-l facă manual, decorat cu foi, timbre sau desene sau conceput cu computerul și imprimat pe hârtie. Cu siguranță, dacă este făcut cu dragoste, un oaspete îl ține în buzunar pentru a avea o amintire a serii.

Video: Savings and Loan Crisis: Explained, Summary, Timeline, Bailout, Finance, Cost, History (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Fa-l singur, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult