Bucătărie

Terraviva, un compot pentru desktop pentru bucătăria ta

Cu ceva timp în urmă, am vorbit despre compostatori, o modalitate de a ne reutiliza economic deșeurile organice acasă.

Problema este că aceste dispozitive sunt de obicei mari și trebuie să găsim un loc potrivit pentru a le pune, dar faptul că de fiecare dată podelele sunt mai mici și că reciclare și salvare fac ca designerii să caute alternative fezabile la etajul mijlociu.

Terraviva Este un exemplu, este un composto pentru desktop Ca să spunem așa, că toți putem pune în bucătăria noastră, în acest fel, chiar și cei care locuiesc într-un loc mic sau cei care nu au suficiente rămășițe pentru un composter mare, îl pot folosi.

În plus, aspectul său este foarte decorativ, cel puțin îmi amintește de unitățile unor desktop-uri. În ea putem pune resturi organice care sunt fermentate de microorganisme dând un excelent îngrășământ Pentru plantele noastre.

Datorită designului său, mirosul nu trece în bucătăria noastră, da, pentru ca mecanismul să funcționeze în acest caz, trebuie să-l conectăm cel puțin câteva minute pe zi.

Vezi galeria completă »Terraviva (5 poze)

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult