Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

salon Este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram.

În cazurile în care are vatră alegerea este un pic mai ușoară și întotdeauna o înțelegem (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel ies în evidență În salonul nostru.

Dacă decideți să o faceți astăzi vă aduc o idee bună. Cel de a face acest zid a perete de impact datorită combinației de vopsea și tapet.

Exemplul poate fi văzut clar în imaginea de mai sus, este vorba despre împărțirea peretelui în două fronturi, care este în conformitate cu coșul de fum și părțile laterale. Și dă-i culoare cu două texturi sau modele diferite.

În acest caz, vopsea netedă pentru partea centrală și pentru tapet modelat pentru laturi, în acest fel coșul este evidențiat, chiar și în interiorul peretelui de impact.

Dezavantajele, unul dintre ele, este că acest tip de idee poate fi pus în practică doar în încăperi foarte simetrice, deoarece altfel rezultatul ar fi destul de dezordonat și inestetic.

Cu toate acestea, există multe avantaje, cum ar fi posibilitatea personalizării camerei într-o mare măsură datorită culorii, a avea un pariu sigur cu care să decorați camera și să oferiți un aer foarte personal colțului șemineului.

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult