Acoperiri

Noul catalog de culori al lui Jotun, Identity, oferă inspirație pentru a se potrivi

Cu cât devine mai rapid, ocupat și complicat zi de zi, cu atât suntem mai atrasi de lentete și simplitate, până la punctul dorinței ne umple casele cu liniște și claritate, crearea zonelor de confort ... Și asta este un lucru pe care culorile bine alese ne pot ajuta foarte mult.

picturi Jotun El a prezentat în urmă cu câteva zile noua sa diagramă de culori pentru 2019, concepută să ne umple cu idei și inspirație pentru a alege culorile și combinațiile care reflectă și îmbunătățesc cel mai bine cine suntem. Ideea este că ne putem crea propria identitate cu ajutorul trei colecții în acest an: Calm, rafinament și autenticitate.

Paleta de culori calme Este compus din culori neutre, toate din gama de gri, bej și portocaliu în tonuri moi și calde foarte subtile, care ajută la transmiterea acelui sentiment de calm și pace căutată la sosirea acasă.  Această nouă paletă de tonuri neutre, inspirată de liniștea unui peisaj nordic sau calmul unui sanctuar Zen, creează un echilibru frumos între îngrijirea minimalismului și energia culorii.Ne putem transforma și noi casa o pânză pe care să experimentezi și să o explorezi cu colecția Refinement, creat pentru cei care își văd casa ca pe o galerie în care fiecare dintre obiectele lor arată cine suntem și ce am trăit. Această paletă vibrantă este plină de verzi, galbeni și violete care ne vor stimula simțurile.

În această lume plină de peisaje urbane, ne simțim tot mai puțin conectați la pământ. Cu ajutorul Colecția de autenticitate puteți recrea spații rustice, moderne și plăcute în vederea care hrănește sufletul. Această diagramă de culori este alcătuită din roșu profund, senzual piersic, verde și maro tonuri de toamnă care aduc cu ei promisiunea unui stil de viață mai simplu. Ceea ce se dorește cu această gamă de culori este că putem crea o casă autentică, cu o atingere manuală, pariat pe materiale naturale, neprocesate și imperfecte.

toate culorile scrisorii 2019, „Identitate”, sunt disponibile în fiecare dintre tablourile care formează familia Majestic și, în plus, Jotun oferă aplicația mobilă Jotun Color Design, pentru a facilita experiența selectării culorii perfecte prin explorarea colecțiilor și a tendințelor pentru a cunoaște combinațiile de culori care se potrivesc cel mai bine. Ele se adaptează spațiului nostru.

Mai multe informații | JotunPosturi Populare

Categorie Acoperiri, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult