Textil

Detaliu pentru casa de ... un cinefil (III)

Dacă ai călărit un mic home theater și nu știți cum să o decorați pentru a-i da un aspect original, vă recomand să mergeți la magazin Toate replicile filmelor, un magazin online unde vei găsi accesorii specifice pentru acest colț al casei tale.

Dintre toate produsele dvs. trebuie să vă subliniez covoare, cald și cu motive cinefile într-o mare varietate care ne va permite să găsim unul care să se potrivească spațiului nostru și decorației noastre.

Există altele colorate, precum cea pe care o vedeți în partea de jos sau mai serioase în culori întunecate sau chiar altele care au motive amuzante, precum cea din partea de sus unde putem vedea floricele și intrările pe pământ.

În plus, le au în mai multe măsuri care ne vor permite să le adaptăm la home theater indiferent de dimensiunea pe care o are, singurul lucru care nu îmi place este prețul, care în acest caz este în jur 200 de euro.

Video: Totul despre NETFLIX (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Textil, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult