Acoperiri

O idee bună: tendința prizelor care se îndoaie tradițional în interior

Pentru a obține succesul în decor, trebuie să vă asumați riscuri cu noi propuneri. Pereții privesc atunci când îndrăznim să inovăm, la o estetică perturbatoare, să joacă-te cu înălțimi și culori. Au rămas tălpile de bază sau scândurile care abia au măsurat 5 centimetri, să uităm să le combinăm cu trotuarul. Acum tendința este își dublează înălțimea pentru a da caracter camerelor, vopsiți-le pentru a evidenția și tripla volumele lor pentru redimensionarea spațiilor.

sunt în tendințe pragurile de bord sau prizele înalte în proiectele de decorațiuni interioare, deoarece cu proporționalitatea corectă, ele sunt elementul perfect pentru a însoți trecerea de la podea la perete.

Noua colecție de Prize 12 cm linie înaltă înaltă Orac Decor®, proiectat de Pierre Daems, prezintă un stil în trepte care se adaptează la toate tipurile de proiecte. În plus, datorită cavității sale interioare, ei reușesc să fie ascunzătoare ideală pentru a adăposti cablurile inestetice.

În cazul prizei Orac Decor®, acestea pot fi lăsate în grundul sau vopseaua goală originală aceeași culoare ca peretele sau poate fi chiar vopsită într-o nuanță mai întunecată pentru a le evidenția și a crea un efect optic mai puternic ... posibilitățile sunt enorme și cu îndrăzneală este succesul.

Priza High Line, caracterizată prin trei volume, este de asemenea disponibilă în versiune flexibilă. Deci nu contează arhitectura spațiului, suprafețele înclinate, circulare sau curbate găsesc modelarea perfectă pe linia înaltă. Ca și celelalte prize Orac Decor®, cele înalte sunt, de asemenea, foarte ușor de instalat, doar cu cozi, și oferă un aer complet nou oricărui spațiu de locuință sau comercial.

Ce părere aveți despre ideea dublării înălțimii prizelor convenționale?

Posturi Populare

Categorie Acoperiri, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult