Baie

Înainte și după: o baie care devine neagră fără funcționări

Nu știu de ce, dar în ultima perioadă Băile „înainte și după” că v-am învățat, aproape întotdeauna proprietarii lor au ales să-i obscureze. Adevărul este că a pune o baie neagră nu este tocmai un lucru care mă atrage foarte mult, dar este adevărat că, dacă reforma este bine realizată, poate duce la o atmosferă elegantă (deși acest lucru este în detrimentul iluminatului).

În acest caz avem o baie ancorată în anii cincizeci, acea epocă în care culori pastelate Erau la ordinea zilei și tapetul mai plin de viață trăia fără nicio roșie cu țiglele bunicii. Acesta este cazul băii care ne ocupă, în care o friză de dale verzi a dat replica unei hârtii roz, care le separă cu o matriță neagră. Uau, ce a horror decorativ cu drepturi depline, cât Elvis a domnit pe topuri a fost cel mai bun.

Proprietarii casei pe care o vedeți pe aceste rânduri s-au întâlnit cu unii gresie verde dintre cei care nu și-au dorit (sau poate nu au putut prin buget) să facă fără, așa că au ales o reformă care nu includea lucrări mari. Primul lucru pe care l-au făcut a fost eliminați tapetul și rezolvați problemele de umiditate pe care toate casele vechi le sfârșesc înainte sau după.

În continuare, am ales să pictăm vârful zidurilor negre (Vopsea acrilică care va ține bine umiditatea) și face desenele pe care le vezi prin tehnica stencil. Acești doi pași simpli au schimbat deja atmosfera băii singure, oferindu-le un aer modern și elegant, fără a renunța la personalitatea pe care o aduc faianța verde.

Stiu detalii adăugate ca o cornișă (pe care cel puțin eu nu o văd în fotografiile din „înainte”) și completări precum raftele pentru prosoape și desigur perdeaua de duș au fost modernizate. Un detaliu abia vizibil, dar în care merită remarcat este tava pe care au pus-o pe toaletă pentru a pune lucrurile acolo. Îmi place foarte mult pentru că îi oferă un aer foarte flirtant, dar aș fi preferat să mai pun niște rafturi de cărți, deoarece acea parte a băii nu este foarte stabilă și lucrurile pot cădea la podea cu o ușurință relativă.

În opinia mea, această reformă a făcut baia destul de bine, deși Aș fi îndepărtat și plăcile Deja setat să schimbe lucrurile. Poate că un model simplu și ieftin te-ar fi readus în 2010 fără prea multe probleme și cu costuri relativ mici. Cum o vezi?

Vezi galeria completă »Înainte și după: o baie care devine neagră fără lucrări (5 fotografii)

Posturi Populare

Categorie Baie, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult