Salon

Scaune cu viață proprie

Întrebarea mi-a părăsit scaunul Uimitorul Jack de Arthur Bodolecși, după cum ne spun în videoclip, este doar începutul, este vorba scaune cu o viață proprie, interacționează cu utilizatorul astfel încât, dacă este introdus compact și ocupând puțin spațiu se deschid atunci când este atins, prima propunere este ca un cub mic care, la contactul cu mâna noastră, desfășoară spătar și sprijină brațele, dar există deja alte propuneri.

Cât despre design îmi place pouffe rotund închis că atunci când stai pe afișaj un fel de petale pentru odihnirea brațelor și picioarelor, ca și cum ar fi o floare uriașă, pur și simplu grozav, ideea este foarte bună, deoarece acest tip de mobilier ocupă foarte puțin spațiu și sunt foarte funcțional, deoarece sistemul de deschidere este cel mai simplu.

Nu suntem obișnuiți cu acest tip de scaune, așa că este posibil să nu vedem toate acestea avantaj, de exemplu, ele pot fi depozitate sub masă ca și cum ar fi scaune și totuși atunci când le folosesc sunt scaune confortabile, se murdăresc mult mai puțin, deoarece atunci când sunt pliate și colectate, acestea nu sunt în contact continuu cu praful mediului ... Pe scurt, o idee grozavă.

Video: Viața în scaun rulant: Claudia (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult