Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut multe mese de cafea cu modele interesante, unele dintre ele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și ținând cont de faptul că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat compilare dintre cele care mi-au plăcut cel mai mult.

 • Simplu și cu o funcționalitate minoră, eminamente decorativ este Tabelul de ramură din Areaware care are un suport sub formă de ramuri de copaci, cu toate acestea este interesant pentru amestecul de materiale utilizate, sticlă, rășină, lemn ... Și pentru designul care îl face compatibil cu mai multe stiluri decorative diferite, atât clasice, cât și moderniste.
 • Un alt dintre preferatele mele este cel pe care îl aveți în imagine sub aceste linii, cu un spațiu pentru a sprijini picioarele, o propunere de cu scopul Acest lucru mi s-a părut foarte sincer, pentru că, până la urmă, cel care are cel mai mult și cel mai puțin pe parcursul zilei sfârșește să își sprijine picioarele pe el și mai bine să facă acest lucru, având o zonă captusită special pentru ea.
 • Fără îndoială, unul dintre cele mai izbitoare pe care le-am văzut în ultima vreme este masa de mărunțire a hârtiei Pigeontail, a provocat o senzație în multe din diferite motive, practicitatea ruperii în ea a scrisorilor inutile sau a reclamei, distracția confettiilor pe care le obținem, originalitatea ideii ...
 • Revenind la o problemă de design, mesele de cafea sunt foarte distractive Cine este Pavel? Cu o formă simplă, dar în culori intense, aduc vioiciune și energie în orice spațiu, iar acum când suntem în vară, este atunci când îmi doresc cel mai mult să mă înconjorez de mobilier luminos și vesel, cel puțin mi se întâmplă întotdeauna.
 • Din nou, dacă căutăm ceva mai practic, putem alege un tabel care să ne ofere o anumită soluție de stocare, de exemplu Rick Lee's Trio, care are sertare iar piesele mobile pot fi utile pentru stocarea revistelor, a telecomenzii TV, a cărților sau a oricărui alt obiect, desigur că un sertar pentru comandă nu este niciodată altul.
 • Pentru cei cărora le place să se înconjoare cu o natură vie, o propunere interesantă Coroflot o masă cu bonsai încorporat, deși am ajuns cu toții la concluzia că orice altă plantă de interior poate fi plasată de fapt în locul bonsaiului, ideea este că are un spațiu ascuns pentru a ascunde ghiveciul și că singurul lucru plasați deasupra suprafeței mesei să fie planta în sine.
 • În ceea ce privește materiale referințe originale, am văzut, de exemplu, o masă foarte rustică făcută cu bușteni, ca și cum ar fi lemn pentru șemineu, de fapt cred că în camera de zi care ar fi cel mai bine într-unul care are un șemineu mare, ceva de genul că putem chiar fă-o singură
 • În sfârșit, o altă propunere funcțională, amintiți-vă că există mai multe modele cu scaune încorporate pe piață, acestea sunt mesele de cafea care în mod normal ascund câteva sub ele. poufs sau scaune, uneori câteva dintre ele, alteori până la șase, asta este la îndemână pentru când avem oaspeți și avem nevoie așezare la mai mari.
 • Sper asta compilare de idei îi va ajuta pe cei care se îndoiesc dacă să încorporeze sau nu o masuta de cafea la tine salon și dacă da, nu știu ce model să aleg, fiecare își are avantajele și contra, aș căuta întotdeauna echilibrul dintre design și funcționalitate, important este că îmi place, dar dacă îl pot folosi pentru mai multe lucruri mai bine decât mai bine, las restul de imagini din această galerie.

  Vezi galeria completă »Compilarea meselor de cafea (7 fotografii)

  Video: Masuta Cafea Living (Ianuarie 2020).

  Posturi Populare

  Categorie Salon, Articolul Următor

  O piatră extractoare
  Bucătărie

  O piatră extractoare

  Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
  Citeşte Mai Mult
  Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
  Bucătărie

  Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

  Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
  Citeşte Mai Mult
  Celălalt Magisso
  Bucătărie

  Celălalt Magisso

  În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
  Citeşte Mai Mult