Dormitor

Două interpretări ale unui dormitor alb-negru

De multe ori când tocmai am terminat decora capul nostru este plin de idei, nu ne oprim să ne întrebăm cum ar fi un spațiu dacă am fi ales o altă configurație, alte materiale textile sau alte culori, dar ne este greu să o vizualizăm. Astăzi vreau să împărtășesc cu voi două camere ale hotelului Crosby Street din New York, care au proporții egale și practic mobilier identic dar decorate în două moduri diferite, folosind ca bază alb și negru.

Observați cum atât în ​​imaginea de mai sus, cât și în cea pe care o aveți sub aceste linii, începe de la a același spațiu: pereți negri, o fereastră mare, un pat dublu și două noptiere cu lățime diferită (o soluție dificilă, dar care a funcționat bine). Lămpile de noptieră în cele două carcase și imaginile de pe cap sunt de asemenea aceleași, deși în configurații diferite, deși spațiul de pe noptiere este același în cele două camere.

În primul dormitor, alb-negru, au fost alese unii textilele romboase alb-negru pentru cap, pentru fotoliul pe care îl aveți în dreapta și pentru perne, în timp ce patul este complet alb. Cortina pariază pe un imprimeu geometric Pe negru și maro l-am găsit și pe manechinul din stânga. Vedeți cum fustele de pat sunt negre, sobre, pentru a concentra toată atenția asupra peretelui de impact al headboard-ului.

Aici îl ai pe cel de-al doilea, în care are a introdus culoarea fuchsia pentru a atrage atenția asupra capului, care de data aceasta este un model de dungi și flori, combinând cele două mari tendințe textile din această vară. Aici, pernele au păstrat culoarea fuchsia, dar matla este încă albă ca în cazul precedent. În plus, aceeași țesătură de cap a fost aleasă pentru fustele patului, făcând o coordonată foarte originală, deși după părerea mea nu ar fi fost rău dacă ar fi devenit negru.

În cel de-al doilea caz, banca piciorului patului este tapițată cu un țesătură elegantă gri și fuchsia iesind din culorile patului. Perdelele sunt mai sobre și combină griul înainte cu albul într-un mod minimalist. Dacă în prima fotografie privirea s-a dus direct pe peretele de impact, aici nu ne putem opri să privim titlul, deoarece peretele cu o singură poză abia ne revendică privirea.

Pacat ca fotograful nu a deschis planul pentru a ne oferi o vedere mai larga a celui de-al doilea dormitor pentru a compara ce solutie au ales pentru masa pe care o aveti in stanga. Cu toate acestea, vreau să vă fac să observați alergare bancară din a doua fotografie de la fereastră, care este pentru mine cea mai mare vină a acestui mediu. Prefer mult mai mult fotoliul din prima imagine, din moment ce banca îl are deja la piciorul patului.

Cu care din două camere stai Preferatul meu este cel cu fuchsia, pare mai vesel, mai puțin mecanic.

Video: De ce nu există şi stele de culoare verde? (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult