Complemente

Scaun turn Eiffel de Acrila

Există o mulțime de scaune cu diferite forme care reprezintă tot felul de obiecte, animale, păpuși, Obiective... Acum, vara, oamenii călătoresc mai mult pentru vacanțe, este destul de comun ca obiectele care reprezintă locuri emblematice ale orașelor să devină mai la modă, de exemplu, scaun Eiffel de Acriladeși deja îmi imaginez că ai fi putut ghici numele lui doar uitându-te la fotografie.

Paris Este unul dintre orașele mele preferate ca destinație de călătorie, dar, în realitate, pentru a călători, aproape orice loc este util, dar există întotdeauna locuri pentru care unul are o predilecție specială, cu toate scaun Nu o consider potrivită pentru camera de zi, mi se pare prea excesivă în design, dar pentru un dormitor pentru tineri, ca scaun de birou sau complement într-un colț de lângă o bibliotecă ... da, văd posibilități grozave.

Una dintre temele obișnuite în decorarea camerelor de tineret este orașe afișe și printuri din New York, Londra, Paris ... nu este o chestiune de a trece și de a plânge întreaga cameră a simbolurilor din acele locuri, dar există întotdeauna detalii care pot crea o atmosferă originală, distractivă și fermecătoare, puteți continua să priviți și să vedeți cu că alte elemente ar putea combina scaun Eiffel pentru a crea un set echilibrat și plăcut.

Video: Am rămas ÎNȚEPENIT in Turnul Eiffel . (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult