Complemente

O idee proastă: tapet imitând cărți

Când am văzut asta salon mai întâi am crezut că am doi curioși rafturi de stil vechi și cărți îmbătrânite, dar am observat ceva ciudat, apoi mi-am dat seama că plasarea cărților se repetă în secțiuni și apoi am citit textul și am confirmat că cărți nimic, este un tapet în care sunt atrași și părea destul de absurd.

Este adevărat că cărți se decorează, dar nu sunt cumpărate din acest motiv, sunt cumpărate sau trebuie să citească și dacă sunt și frumoase în rafturi Ei bine, perfect și poate fi așezat pentru a decora mai mult sau mai puțin, dar fiind întotdeauna clar că aceasta nu este funcția lor principală, așa că punerea unei imagini a acestora imitând un raft complet, pare ceva tipic unui ... vreau și nu pot.

Obiectiv trebuie să spun că hârtie Este bine făcut, vreau să spun că, dacă nu observați prea multe, la o anumită distanță ar trebui să lovești perfect, dar este aproape și mai grav, pentru că imaginați-vă că invitați pe cineva acasă și aruncați o privire la cameră, vedeți cărțile, ca ei și când vine să prindă unul ... Surpriză! Nu există cărți, va fi normal să fii dezamăgit.

Dar da până Ikea aveți cărți Într-adevăr în expozițiile de mobilă din magazinul dvs., când recreați o cameră de zi sau o cameră cu rafturi, cărțile care sunt plasate în ele sunt autentice ... Întrebarea este simplă, sau aveți cărți sau nu le aveți, dacă le aveți, puteți profita de ele ca resursă decorativă, dar în caz contrar, căutați o altă alternativă pentru a decora, pictarea lor este o idee proastă.

Posturi Populare

Categorie Complemente, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult