Dormitor

Patru pași de bază pentru reproiectarea camerei copiilor

Te-ai simțit ca o redecorare a casei ca urmare a faptului că ai văzut Maeștrii Reformei? Este camera copilului tău printre primele tale obiective?

Nu vă faceți griji, Leroy Merlin, sponsorul primului show de talent DIY și decorare, ne oferă cheile pentru a obține camera perfectă pentru copii.

Redecorați camera cu copiii

Dacă doriți ca copiii dvs. să simtă camera ca a lor și să simtă toată emoția procesului, Nu ezitați să le lăsați să participe la schimbarea decorațiunilor.

Întreabă-i ce culori preferi, ce figuri sau desene vrei să fii protagoniști, unde ai vrea să pui patul, biroul sau coșul de jucării.

Vor dori perne cu forme distractive, un pat diferit, o lampă originală sau poate un covor modelat? Mergi la cumpărături cu ei și lasă-ți imaginația să zboare.

Proiectați un spațiu multifuncțional

Diferitele spații ale casei sunt din ce în ce mai mari multifuncțional. În sufragerie te uiți la televizor, citești, muncești, mănânci ... în bucătărie, gătești, vorbesc cu prietenii, îți faci temele ... Și în camerele copiilor se întâmplă ceva similar.

Este locul în care, pe lângă dormit, copiii se joacă, creează, se distrează și, de asemenea, se concentrează pentru a studia sau a citi. Au un loc unde stai liniștit să-ți faci temele sau citirea sau desenul îi va ajuta să se concentreze și să le încurajeze sentimentul de responsabilitate.

Nu uitați comanda

comandă Este cheie în orice spațiu. Și în camera copiilor, chiar mai mult. Dar pentru a avea totul ordonat, este necesar să furnizați mobilier și accesorii pentru a colecta totul.

Gândește-te la ele și caută soluții simple pentru a-i ajuta să aibă totul ordonat rapid și ușor. Coșuri, sertare, rafturi sau dulapuri pe măsură.

Totul este în detalii

Lasă-ți imaginația să zboare. Detaliile sunt ceea ce ne permite să avem orice cameră cu un aer special. Și aceasta include camera copiilor. Încercați să vă faceți camera plină de detalii amuzante care să identifice personalitatea copilului.

Un leagăn de lemn? Un colț special pentru jucăriile tale preferate? Ceva cu numele lui? Imaginația la putere!

Video: Subways Are for Sleeping Only Johnny Knows Colloquy 2: A Dissertation on Love (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult