Birou

Feria Habitat Valencia 2010: BrickBox, o ingenioasă unitate de rafturi modulare

Deși Valencia Habitat Fair 2010 A fost destul de dezamăgitor în termeni generali, am găsit lucruri interesante de împărtășit cu tine, în special în Nud Pavilion, proiectul de promovare a noilor designeri în care a fost înscris Brickbox, un ingenios raft modular.

Potrivit designerilor lor (Antxon Salvador și Roger Zanni), ideea s-a născut inspirat de cutii în mișcare că toată lumea era angajată, fabricată doar astfel încât să poată fi stivuită și să devină un raft frumos.

Pentru a face acest lucru, au înlocuit cartonul cu placaj de 10 mm lăcuit în alb pentru a le face frumoase și rezistente și au adăugat, de asemenea, un mic sistem de limbă și canelură, astfel încât ansamblul a dobândit o stabilitate suficientă pentru a nu se prăbuși la prima împingere.

Cum funcționează

Funcționarea raftului este într-adevăr simplă. E cam module stivuibile cu care putem configura raftul după bunul nostru plac.

Sunt doar două module diferite, unul de 54 de centimetri lățime cu 27 de adâncime și 26 de înălțime și altul la fel de 27 de lățime, astfel încât așezându-le ca și cum ar fi o despărțire din cărămidă putem termina marginile vertical și nu ca o scară .

Pentru a le ancora este suficient să așezați mici știfturi de nailon la baza carcasei superioare și acestea sunt introduse în deschideri dispuse în acest scop în interior. Există de asemenea cutii armate pentru etajele inferioare în cazul în care dorim să facem rafturi înalte și roți pentru a putea adăuga la rafturile inferioare.

Ce se poate construi

Ei bine, imaginile vorbesc cu adevărat de la sine, dar pot fi construite de pe un raft pentru a le folosi până un mic perete despărțitor cu găuri sau deschideri pe ambele părți. Sistemul permite, de asemenea, asamblarea colțului și construirea rafturilor scării.

De asemenea, are avantajul că, în cazul mutării, este suficient să iei cutiile, să le duci în noua casă și să reasamblezi raftul în modul cel mai potrivit pentru noua distribuție. Este ca un Lego (eram mai mult din Tente) la o scară reală, puteți face ceea ce vă puteți gândi Cu piesele.

În acest moment, chiar dacă designerii sunt din Barcelona, Sunt vândute doar în Franța prin lanțul FLY, dar ne asigură că vor fi disponibile în curând în Spania și în alte țări.

Vezi galeria completă »Habitat Fair 2010: BrickBox, un raft ingenios modular (7 fotografii)

Video: Resumen Feria Habitat Valencia 2010 (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Birou, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult