Modern

Grădinile verticale sunt cu siguranță în vogă

La început am crezut că este o coincidență, când am întâlnit primul grădini verticale pentru a decora pereți din casă, unii mi-au atras în special atenția, dar în alții nu am observat mare lucru, știți că sunt refuzat pentru îngrijirea plantelor și că am decis să nu ucid mai mult, chiar dacă pasiv, din cauza concedierii și, prin urmare, în Am deja flori artificiale sau tăiate, dar nimic viu, poate de aceea nu am acordat prea multă atenție.

Dar în câteva zile am găsit atât de multe imagini cu diferite grădini verticale, încât până la urmă am fost obligat să îmi asum acest lucru sunt la moda și când ceva devine la modă, chiar dacă la început nu este de interesul tău, sfârșești să-i placă de multe ori ... forța obișnuitului, cred, așa că vom face un mic rezumat al pereților și livezilor interioare din care ambele El vorbește în aceste zile.

Adevărul este că unele mici, aproape de dimensiunea imaginilor, când acestea sunt deja văzute plantat, cu plante bine alese, ele pot fi mai multe, deoarece în spatele panoului există de obicei compartimente separate, sunt excelente, în plus există problema plantelor care pot fi alese, pot fi pur ornamentale, dar le putem alege și pe cele pe care le folosim pentru gătit, astfel vom oferi grădinii o altă utilitate practică.

Cine ne va vedea culegând pe cei mici salată verde din perete ... Poate nu ne dați o salată, ci să plantăm mentă, pătrunjel ... sau alte aromate, dacă poate fi folosită fără probleme, există și grădini de acest tip dimensiuni, unii pot ocupa aproape întregul perete, în acei poate poți amesteca posibilitatea de a planta legume mai mari, totul este pus.

Unul dintre aspectele complicate ale acestora grădinile de zid, este sistemul de supunere și irigare, evident că panoul văzut din față este foarte frumos, dar spre spate sunt rădăcinile și spațiul este necesar, am comentat înainte că poate exista o divizare în secțiuni diferite, plantele au nevoie de un loc în cel pentru a reține și din care să crească și este necesar un spațiu pentru introducerea apei.

De aceea, unele sunt destul de separate de perete, nu sunt foarte ușor de amplasat și ocupă suficient spațiu ... Evident, în acest tip de lucruri, nu este același să vezi rezultatul cu plantele deja așezate decât să te gândești la instalare, îngrijire și întreținere, până la urmă, chiar dacă sunt plante, vorbim despre ființe vii, pământ, îngrășăminte, apă, lumină ... Mai multe detalii trebuie luate în considerare.

Există și alții modele care nu sunt tocmai verticale sau perete, dar dacă ne oferă posibilitatea de a avea o grădină interioară într-un mod relativ simplu și confortabil, pe aceste imagini puteți vedea un alt model, ceea ce face este să stiva mai multe masini de plantat una peste alta cu un anumit unghi, puteți stiva câte doriți, adică puteți alege dimensiunea finală, în funcție de spațiul pe care dorim să îl ocupăm și de numărul de plante pe care vrem să le avem.

Acest lucru pare mai simplu, deoarece nu există nicio instalație de perete, iar irigarea și îngrijirea sunt, evident, mult mai ușoare, pare mult mai mult ca un vas convențional și se arată, dar deși desen Este modern și inedit, nu este la fel de original ca verticalele, nici de departe.

Deși îngrijirea implică o oarecare complicație, este posibil ca grădină verticală Am compensat, am văzut deja mai multe fotografii despre cum este așezat și unora le-a plăcut mult, poate fi amplasat oriunde în casă, de la living la dormitor, chiar și prin bucătărie sau baie, unele dintre sisteme includ lumină proprie care furnizează lumina soarelui într-o oarecare măsură dacă camera nu este foarte clară.

Și nu numai că poate fi folosit în carcasă, de asemenea, în alte locuri, cum ar fi birouri, sălile de clasă... Dacă nu există nicio îndoială despre ceva, este că plantele fac ca mediul să fie mereu mai plăcut, mai dulce, confortabil ... în locuri închise din oraș, mai ales, se apreciază că este înconjurat de puțină natură, poate chiar eu Încerc din nou că nu am încercat de mult timp, să văd dacă de data asta pot cultiva ceva și va dura.

Vezi galeria completă »Grădinile verticale sunt la modă (4 fotografii)

Posturi Populare

Categorie Modern, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult