Fa-l singur

Fă-ți singur: un calendar de genți de Advent

Acum câțiva ani v-am spus deja cum să faceți un calendar Advent de mână și astăzi vin cu o altă idee, deși am trecut aproape două săptămâni. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o bază din pâslă pe care să țineți gențile zilelor diferite. De asemenea, veți avea nevoie de pâslă sau hârtie pentru saci, șnur subțire pentru a le lega și cepuri de haine din cele din lemn ale vieții.

Primul lucru pe care îl vei face este tăiați pâsla la dimensiune pentru ca gentile să vi se potrivească. Ca bază, v-aș pune în jur de 70 de centimetri înălțime cu aproximativ 20 de lățimi, dar idealul este să măsurați pungile pentru a putea face acest lucru pentru a măsura și pentru a nu depăși sau lipsi de spațiu.

Fiecare dintre saci Se poate face bine cu pâslă albă (pliere și cusut). Lipiți puțin în urmă velcro adeziv, fie cea care se lipește cu lipici, fie cea care o face prin căldura fierului. După ce le ai completat, completează-le cu o surpriză pentru fiecare zi și leagă-le cu o sfoară.

Velcro trebuie să se potrivească cu un alt fragment care este atașat la bază la care poate scoate ușor geanta și extrage conținutul său. Îmi place detaliul clipului, pe care îl puteți pune velcro dacă nu doriți să îl puneți direct în geantă, deși nu este obligatoriu.

Ca și în cealaltă calendarul de aventură, puteți alege cu ce să umpleți pungile, deoarece, dacă nu doriți ca copiii să mănânce ciocolată, o puteți schimba cu alte premii, „vouchere”, bomboane sau o altă surpriză. Îndrăznești să creezi singur un calendar de Advent? Rulați asta doar până la 25 decembrie.

Posturi Populare

Categorie Fa-l singur, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult