Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesor de geologie este un alt din acest mobilier puzzle că îmi place atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un timp scurt spațiu și asta poate fi separat în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.

Există mai multe modele, mai multe opțiuni de culoare, în ceea ce privește piesele, fiecare unitate constă dintr-un total de patru, trei pentru scaun și unul care este taburet, pe scaun, baza, spătarul și o pernă care îl face mai confortabil și în fotografie pare galben. Cel mai interesant lucru, însă, nu este când sunt despărțite, ci atunci când toți intră într-unul, vom vedea cum arată.

Piese se potrivesc perfect în interiorul celuilalt, perna chiar în centru și fiind toate colorate diferit, aspectul setului este foarte distractiv, poate fi folosit și ca scaun dacă îl lăsăm la vedere sau dacă poate fi depozitat într-un spațiu mic, mult mai puțin decât ar ocupa un scaun convențional și un suport pentru picioare.

o piesă de mobilier astfel încât să puteți așeza acasă, în camera de zi, într-un dormitor, o cameră pe care trebuie să o lucrăm și să o studiem sau poate fi folosită pentru amenajarea unui colț de odihnă sau de lectură, acesta își poate avea și locul în birouri, în funcție de stilul dorit. Dă-ți mediul înconjurător, în spații moderne de orice fel s-ar putea încadra.

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult