Acoperiri

Cum se pliază foile cu elastic

A doua zi m-au întrebat modul în care foile sunt pliate cu elastic, iar astăzi am găsit un videoclip pe YouTube în care se explică (în engleză, desigur) cum sunt pliate ele într-un mod foarte simplu. Foile elastice de jos sunt foarte confortabile atunci când faceți patul, dar sunt sigur că sunteți de acord cu mine că plierea lor este una dintre primele îndoieli care ne asaltă imediat ce părăsim cuibul matern.

Trucul nu este dificil și vă pot asigura că devine mai ușor dacă aveți o persoană care vă ajută. A plia o foaie cu elastic, intră doar într-un colț în celălalt, astfel încât să nu existe riduri interne. În acest fel, foile de jos nu se vor ridifica atunci când trebuie să le depozităm și călcarea este destul de simplă.

Este ușor, nu? În cele din urmă, te voi face să ai dulapuri de pat ordonate și în stare perfectă de revistă.

Posturi Populare

Categorie Acoperiri, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult