Sertar Decoesfera

Ghicitorie decorativă de vineri: culori primare

Am început martie să facem stomping, astăzi avem primul enigmă a lunii și cred că va fi un pic dificil, a coincis așa. După cum puteți vedea, acestea sunt piese stivuibile colorate variat, galben, roșu și albastru, care sunt culorile primare, deși există și gri și este posibil ca mai multe nuanțe.

Ce indiciu voi spune că în toate site-urile există ceva care îi joacă funcție, dar nu pot spune ce este pentru că altfel ar fi prea evident, deși voi spune și că dimensiune din piese este relativ mare, astfel încât să nu vă pierdeți în obiecte foarte mici.

Ei bine, cred că ar trebui să fie suficient pentru a începe, mult noroc tuturor și sper să vă distrați, nu uitați că nu există legături sau date cu date mai vechi decât obiectul, astfel încât restul cititorilor să poată continua să joace, în câteva ore, Ca întotdeauna, vom avea soluția.

actualizare: Nu ar fi trebuit să dau indiciu de dimensiune, ceea ce a făcut-o prea evidentă ...

Cum ați ghicit cei mai mulți dintre voi scaune stivuibile, iar numele lui este autodafe, dar dacă nu aș fi spus că este ceva mare, sunt sigur că te-ar fi costat mult mai mult, în următorul nu voi fi atât de bun.

Posturi Populare

Categorie Sertar Decoesfera, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult