Artă

Portrete realizate cu unghii

Nu cu mult timp în urmă, partenerul meu Fiona mi-a pus dinții lungi cu una dintre acele idei care, atunci când îi vezi, te face foarte supărat că nu vi s-au întâmplat până acum. A fost pur și simplu etichetarea cu unghiile, un mod foarte original de a decora și eticheta pentru patru cele dure.

Ducând această idee la extrem, artistul californian Andrew Myers a creat acestea portrete realizate cu unghii. Este vorba despre portrete realizate exclusiv și exclusiv cu unghii de nuanțe diferite (aproximativ zece mii per portret) și înșurubate la adâncimi diferite pentru a genera umbre și texturi, ca și cum ar fi în trei dimensiuni.

În galeria de imagini pe care am atașat-o vei aprecia că au ceva truc, pentru că există câteva șuruburi care nu sunt monocromatice, dar au fost pictate a posteriori, ceea ce nu este nimic grav, dar ar fi părut mai extraordinar dacă fiecare șurub ar fi o singură culoare și nu a fost pictat mai târziu.

Vezi galeria completă »Portrete realizate cu unghii (7 poze)

reclamă

Posturi Populare

Categorie Artă, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult