Iluminat

Lămpile au făcut artă: Iluminatela își expune picturile iluminate în Gran Vía Catalonia

iluminat Este din ce în ce mai important atunci când decorați sau reformați orice spațiu. Căutăm lămpi frumoase, cu personalitate... lămpi care contribuie cu ceva la spațiul în care urmează să le așezăm.

Iar aceste precepte sunt perfect îndeplinite Luminează-l. O artistă care își expune acum creațiile în film Hotelul Gran Vía Catalonia din Madrid.

În această expoziție, acest autor sofisticat o arată tablouri iluminate create cu ajutorul unor țesături și imagini de fundal elegante, ecrane, becuri, aramă și ramuri uscate printre alte materiale, pentru a rezulta designuri incredibile.

Fără îndoială, farmecul acestor piese constă în dedicarea pe care Iluminatela o pune în fiecare dintre aceste tablouri iluminate în care decorația și arta sunt mixte.

În această căutare a luminii, a armoniei și a frumuseții, Enlighten începe procesul creativ prin alegerea țesăturilor care o inspiră (sau țesături care o aleg, așa cum îi place să explice), apoi vizualizând modul în care doriți să le oferiți lumină și volum

Dacă doriți să cunoașteți aceste tablouri iluminate, puteți merge la 17 iunie la Hotel Catalonia din Gran Vía, 9.

Posturi Populare

Categorie Iluminat, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult