Artă

O sculptură realizată cu conserve de detergent

Arta și frumusețea se ascund în fiecare colț, în fiecare colț, în cele mai neobișnuite obiecte ... ca acest frumos și colorat sculptură realizată cu sticle de detergent, un exemplu magnific de reciclare aplicat decorației și artei.

Această lucrare veselă a fost găsită Grace Bonney, redactor Design Sponge, pe balconul unei clădiri în timp ce mergea prin Brooklyn cu un prieten. Construit dintr-o serie de conserve de detergent de diferite culori (primare și secundare), oferă un aer casual fațadei, oferind o notă diferită.

Deși poate părea că ele au îngrămădit pur și simplu bărcile de tuntun, în realitate există o compoziție foarte studiată, care dă mult dinamism acestei sculpturi amuzante realizate cu sticle de detergent pe care poate unii dintre voi ar dori să încercați.

Posturi Populare

Categorie Artă, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult