Dormitor

Decorarea camerei pentru a dormi bine

Nu știu despre tine, dar îmi place dormi bine. De fapt, ideea mea despre vacanțe sunt acele zile în care mă trezesc la două ore de două cifre, după ce am dormit cât mai mult. Dacă împărtășești cu mine această pasiune, cu siguranță că ai întâlnit aceiași dușmani ai visului ca mine: zgomot, lumină și temperatură extremă.

Astăzi vă propun unele trucuri decorative asta va face mai ușor să-l lăsați pe Morpheus în viața voastră, deoarece cu toții suntem de acord că dormitul mai mult ne face mai sănătoși și mai fericiți. Acestea sunt elementele care nu pot lipsi:

  • o saltea buna de duritate adecvată este esențial pentru a dormi bine, deoarece unul dintre cauze de insomnie cel mai frecvent este disconfortul în pat. În Decoesfera vorbim deja despre cum să alegeți o saltea în funcție de modul în care dormiți, deoarece veți avea nevoi diferite, în funcție de preferința de a dormi pe spate, cu fața în jos sau pe partea ta.
  • Caută unii perdele Nu lăsa lumina să treacă. Perdelele groase vor reprezenta o bună protecție atât împotriva luminii exterioare, cât și a căldurii care vă poate trezi dimineața, mai ales vara, chiar la colț.
  • utilizare cearceaf și cearceafuri Mai bine decât duvetul singur. A avea mai multe straturi vă va permite să fiți mai mult sau mai puțin acoperit, menținând temperatura care vi se potrivește pentru a dormi bine.
  • Înconjoară-te de un mediu curat, inclusiv dormitorul dvs. în curățarea zilnică și ventilația acestuia în fiecare dimineață, atât iarna, cât și vara, timp de cel puțin cinci minute.

Acestea sunt câteva dintre tehnicile pe care le puteți utiliza pentru a avea un somn plăcut mai mult timp. Desigur, dacă continuați să locuiți cu părinții dvs., nimic nu va funcționa mai bine dormi bine să ascunzi vidul, astfel încât sâmbătă dimineața să nu funcționeze înainte să te ridici.

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult