Dormitor

Decor de primăvară: trei obiecte de dorință de renovare a dormitorului

Continuăm să căutăm inspirații care să ne motiveze să ne schimbăm cel mai privat mediu, iar astăzi vine rândul spațiului intim prin excelență, oriunde vom găsi liniște și odihnă, oferindu-vă trei obiecte de dorință de renovare a dormitorului. Aceasta este o cameră în care cu puține elemente putem da un aer nou. Se joacă cu pături, cuverturi de pat și perne, l sau perne, este posibil să obțineți un decorare de primăvară Într-un spațiu renovat. Să vedem care este selecția noastră.

Lampa Torna de Ikea

Prima propunere folosește magia iluminatului pentru a oferi alte nuanțe. Atât forma lămpilor, cât și modul în care acestea filtrează și proiectează lumina, pot obține o decorare diferită, de la cea mai teatrală și cea dramatică până la refugiul plăcut al luminilor indirecte. Lampa Torna de Ikea Am fost surprinși de forma sa, care menține o unitate în cele trei modele în care este prezentată.

Indiferent dacă este vorba de modelul desktop, modelul de tavan sau modelul de podea, Torna prezintă un design simplu, care este foarte ușor de integrat și filtrează lumina datorită ecranului său din plastic din polipropilenă, care apare perfecționat într-un desen geometric. Răceala materialului în care este realizat ecranul este înmuiată de mesteacănul structurii, foarte vizibil în modelul în picioare, preferatul nostru. Torna este un design realizat de Ehlén Johansson iar prețul său variază între 99,90 și 59,90 în funcție de modele.

Cuvertură Zara Acasă

Nimic mai simplu, și în multe ocazii economice, decât o pătură pentru a da un alt aer dormitorului. Primăvara, temperatura este benignă, dar mai avem nevoie de protecție împotriva răcelii. O pătură la poalele patului Oferă această protecție în timpul cititului sau la orele de somn, în timp ce decorarea oferă un accent interesant de culoare.

Am selectat Pătură Zara Home Chunky, un complement realizat în trei culori vesele: verde, roz sau albastru, cu un complot foarte interesant.

Cablu tapițat New Cool, din strada Portobello

Capătul încadrează camera și oferă un serviciu confortabil. O schimbare de timp oferă o nouă experiență. Am vrut să includem acest element în selecția noastră și pentru asta am ales căptușeală tapițată New Cool, din strada Portobello, fabricat în dimensiuni diferite, pentru a acoperi de la un singur pat la dublu 180 de centimetri.

Este realizat cu o structură din lemn de cenușă și tapițat într-un model vesel cu două culori finisaj capitonat. Prețul său variază între 231 și 378 de euro.

Video: 3000+ Common Spanish Words with Pronunciation (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Dormitor, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult