Baie

Cele mai dulci săpunuri pentru a decora baia

Liniștit, nu am greșit blogul și nu am pregătit niște cupcakes de căpșuni pentru Direct to palate, acesta este Decoesfera iar fotografia nu este mâncare, ci săpunuri. În Etsy avem la dispoziție un sortiment de săpunuri inspirate din alimente, în special în dulciuri, unele sunt chiar amuzante.

Există tot felul de a alege, săpunuri inspirat de deserturi și cofetărie, gogoși, înghețată, bomboane ... de asemenea, unele mai mici, cu formă de urși gumosi și alte dulciuri, iar pentru cei care preferă ceva mai sănătos, îi avem în căutarea unei cereale sau a unui măr caramel, iar acestea sunt doar câteva, catalogul este foarte Extensiv și nu lipsește detalii.

Aceste tipuri de figuri, atât din săpun, cât și cu ceara, care fac lumânări care mi-au plăcut întotdeauna, ceea ce se întâmplă este că după aceea îmi pare întotdeauna rău să le folosesc și le las doar ca ornamente până când mă obosesc să le văd și apoi le îndepărtez, nu numai că există deserturi, flori, nasturi, arme, nori ... oricum, practic, în orice fel ne putem imagina, mai las câteva în galerie pentru a vedea alte exemple.

Vezi galeria completă »Cele mai dulci săpunuri pentru decorarea băii (5 fotografii)

Video: 100 de GUME DE MESTECAT a fost GROAZNIC (Februarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Baie, Articolul Următor

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar
Baie

Elegantă și originală această propunere de marmură Kreoo pentru lavoar

Atunci când alegem o chiuvetă originală și diferită, există mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont. Pe de o parte există frumusețea, eleganța și stilul întregului; dar pe de altă parte există calitatea materialului, care ne garantează că este durabil și, de asemenea, că este ușor de curățat și că nu marchează pete la fiecare cinci minute ... Ceva care se întâmplă cu unele piese.
Citeşte Mai Mult
De la cadă la duș, o altă soluție
Baie

De la cadă la duș, o altă soluție

Trebuie să schimbați cada pentru duș, dar nu păstrați dale ca cele de pe perete și nu intenționați să reformați întreaga baie. Te afli într-o legătură ... sau poate nu atât? M-am regăsit în această situație recent, deoarece o rudă mi-a comandat să reform o baie în aceleași circumstanțe.
Citeşte Mai Mult
Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor
Baie

Designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor

Mulți oameni critică designul avangardist pentru că trăiesc cu spatele la nevoile celor care îl vor folosi. Întotdeauna susțin că nu este cazul, de obicei, că un proiectant bun ține cont nu numai de aspectul estetic, ci și de cel practic. Ceea ce se întâmplă este că, uneori, există designeri care nu au curățat o chiuvetă în viața lor.
Citeşte Mai Mult
Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei
Baie

Heritage, noua colecție de accesorii pentru baie de la Pomd’or inspirate din lumea modei

Pomd'or este una dintre firmele legendare în crearea accesoriilor pentru baie, despre care am vorbit în ocaziile anterioare la Decoesfera și care astăzi ne surprinde cu o colecție cu adevărat spectaculoasă. Cu această colecție, pe de o parte, firma și-a dorit să se întoarcă la esența și începuturile ei, recuperând măiestria și măiestria în munca de sticlă, și astfel apare Patrimoniul.
Citeşte Mai Mult