Fa-l singur

Înainte și după: scaune lăcuite galben

Dacă primiți unele scaune vechi de lemn dar în stare bună le puteți încorpora într-o casă în stil modern, cu un lac simplu, poate galben Nu fi culoarea care îți place cel mai mult, dar poți alege orice altă nuanță. Procedura este foarte simplă, trebuie doar să o faci nisip ușor, astfel încât pictură Prinde bine și apoi dă-le cu atenție câteva mâini.

pictură pentru lemn Trebuie să fie ulei și nu apă, în magazinul de unde cumpărați de obicei vopsea, vânzătorul vă poate sfătui care este cel mai recomandat. Trebuie să vă amintiți proteja solDeoarece petele de acest tip de vopsea sunt greu de îndepărtat, este necesară utilizarea solventului și podeaua poate fi deteriorată în funcție de ce material este.

Adevărul este că galben de obicei nu este culoarea care îmi place cel mai mult în decor, în tonurile calde prefer de obicei portocaliu sau fucsia, dar totuși trebuie să recunosc că această combinație de sala de mese Mi-au plăcut masa cu lac negru și scaunele în galben profund, contrastul arată minunat.

Există magazine care vând mobilier de în al doilea rând mânăDacă nu dorim să cheltuim mulți bani pentru decorarea casei, este o opțiune bună să cumpărați mobilier vechi din lemn la un preț bun și să le renovați în același timp în care le oferim o notă personalizată cu un lac în vopsea colorată. Aceasta nu este doar pentru scaune, ci și pentru mese, console, mobilier pentru depozitare ... și, în general, orice mobilier din lemn din casă.

Posturi Populare

Categorie Fa-l singur, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult