Acoperiri

Lizzo se alătură decorației și artei cu noua sa colecție de panouri create de artista italiană Elena Carozzi

Panourile decorative sunt în trend. Și acum, după o lungă traiectorie de LIZZO Ca redactor textil, din departamentul său de creație a început o nouă călătorie în lumea tapetului.

După ce a fost sedus de subtilitatea și rafinamentul artistului italian Elena Carozzi, Lizzo a lansat prima colecție de panouri. O colecție născută din simbioza dintre decor și artă ideală pentru a da o notă specială oricărui spațiu.

Colecția savoir faire Lizzo surprinde pasiunea artistului italian de a lansa modele care reflectă o Aspectul senin al naturii și vegetația bogată mediteraneană.

Inspirație care vine prin mirosurile, formele și culorile care îl înconjoară pe artist în studioul ei, contribuind la construirea acestei colecții subtile și elegante de panouri de tapet asta vă va ajuta să vă transforma casa într-o galerie de artă minunată.

Posturi Populare

Categorie Acoperiri, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult