Iluminat

Lola, o lampă modernă, inspirată de epocă

Adevărul este că trebuie să recunosc că la început ceea ce mi-a atras cel mai mult atenția lampă A fost numele lui, am crezut că ideea de a avea o lampă numită acasă este originală Lola, Va trebui să caut una care se numește Raquel, să am o lampă acasă care mă cheamă, cu siguranță există și ...

Cert este că după nume am mai aruncat o privire desen iar posibilitățile pe care le oferă și mi-a plăcut și mie, lampa este curioasă pentru forma sa, pentru un stil modern dar inspirat de vechi, care evocă din prezent o anumită senzație de epocă. Este disponibil în mai multe culori pentru a alege, există chiar și un model de lux decorat cu cristale Swarovski.

O avem și în mai multe versiuni, de solde acoperiș și cel mai important, există și perete prin cerere, appliques sunt printre cele mai dificile lămpi de obținut, deoarece există mai puține propuneri pentru acestea, Lola Are un model pentru cele trei posibile destinații de plasare și toate foarte frumoase.

De asemenea, este curios că în modelul din sol lumina vine de jos în sus, lampa este scăzută, poate fi așezată pe podea, dacă căutăm o lumină ambientală încețoșată sau pe un tabel Dacă ne dorim ceva mai intens și mai direct, acesta este cel mai versatil model pentru că îl putem muta și schimba poziția ori de câte ori dorim.

Video: Socio-Political Activist, Fifth Grandson of Mahatma Gandhi: Arun Manilal Gandhi Interview (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Iluminat, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult