Salon

O masă de cafea originală și echipament antidisturbiu

Dacă astăzi ar fi douăzeci și opt de decembrie, cu siguranță ai crede că glumesc când vorbesc o masă de cafea revoltată, dar nu, astăzi nu este Ziua Nebunilor din aprilie, ci sfârșitul anului și sunt primul surprins la această masă curioasă cu un scut de protecție încorporat, un design Max și Max pe care nu știu cine îl va cumpăra.

Cazul este că tabelul în formă și structură nu poate fi mai simplu, unghiuri drepte și simetrie, singurul lucru care îl diferențiază de ceilalți este că suprafața sau capacul său superior pot fi îndepărtate și poate fi chiar utilizat ca scut... Merită ca în aceste zile de întâlniri și petreceri de familie, discuțiile să fie înmulțite în unele case, dar suficient pentru a avea nevoie de un scut, nu cred.

În cazul în care vreunul dintre voi încă a crezut că îl tachin, aici aveți o altă imagine care arată mai bine, întrucât atunci când scoateți partea superioară a mesei avem scutul la dispoziția noastră, este evident că Nu aș cumpăra acest tabel, dar se știe deja că există oameni pentru orice, de la început există cineva care a venit cu ideea de a-l proiecta și cu siguranță ca el, vor exista și unii dispuși să-l ducă în camera de zi.

Video: Toni - Cafeaua din zori (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult