Salon

O masă de cafea originală și echipament antidisturbiu

Dacă astăzi ar fi douăzeci și opt de decembrie, cu siguranță ai crede că glumesc când vorbesc o masă de cafea revoltată, dar nu, astăzi nu este Ziua Nebunilor din aprilie, ci sfârșitul anului și sunt primul surprins la această masă curioasă cu un scut de protecție încorporat, un design Max și Max pe care nu știu cine îl va cumpăra.

Cazul este că tabelul în formă și structură nu poate fi mai simplu, unghiuri drepte și simetrie, singurul lucru care îl diferențiază de ceilalți este că suprafața sau capacul său superior pot fi îndepărtate și poate fi chiar utilizat ca scut... Merită ca în aceste zile de întâlniri și petreceri de familie, discuțiile să fie înmulțite în unele case, dar suficient pentru a avea nevoie de un scut, nu cred.

În cazul în care vreunul dintre voi încă a crezut că îl tachin, aici aveți o altă imagine care arată mai bine, întrucât atunci când scoateți partea superioară a mesei avem scutul la dispoziția noastră, este evident că Nu aș cumpăra acest tabel, dar se știe deja că există oameni pentru orice, de la început există cineva care a venit cu ideea de a-l proiecta și cu siguranță ca el, vor exista și unii dispuși să-l ducă în camera de zi.

Video: Toni - Cafeaua din zori (Ianuarie 2020).

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult