Alte spații

Bellini's, bucurați-vă de dolce vita în inima Madridului

Imaginează-ți că te bucuri de un autentic Bellini, un prosecco proaspăt și sclipitor, cu aromă de piersic, în timp ce savurați o pizza artizanală făcută într-un cuptor de piatră într-un mediu sofisticat și elegant.

Acesta este TAm Bellini, un restaurant fermecător situat în districtul Salamanca din Madrid inspirat de un restaurant italian din orașul Los Angeles.

Cu un decor decadent plin de paiete de sclipici, acest restaurant italian cu atmosferă de club de pe strada Ortega y Gasset este inspirat de cele mai cool petreceri din West Hollywood.

Deja de pe stradă, restaurantul este deja ca un magnet care ne obligă să privim prin ferestre. Odată ajunsă în interior, roșul este culoarea predominantă în combinație cu alte nuanțe precum lemnul de trandafir într-o atmosferă de aer retro plin de aur, oglinzi, catifele, cărămidă albă și candelabre.

La etajul superior, estetica urmează aceeași filozofie ca la etajul inferior, deși în acest caz roșul este schimbat în albastru și muștar, încadrat de un acoperiș de aer industrial.

În ceea ce privește scrisoarea, ofertele lui Bellini Mâncăruri italiene făcute cu produse importate din Italia și Statele Unite, cu mâncăruri cu vedetă, cum ar fi paste făcute manual în fiecare zi, pizza în stil napolitane sau antipasti, pregătite de bucătarul acestui restaurant care tocmai aterizează pe Mila de Aur din Madrid.

Posturi Populare

Categorie Alte spații, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult