Acoperiri

Cinci propuneri decorative care combină modelele și tapetul în Marbella Design

În aceste zile și până mâine, 15 iulie, Marbella Design are loc la Palatul Târgurilor, Congreselor și Expozițiilor din Marbella. În ea, renumitele studiouri de design interior Femont Galvant Designers, Adriana Nicolau, Erico Navazo, In & Out Studio sau La Nave Home propun soluții decorative diferite cu stil în care modelele Orac Decor® au o proeminență deosebită.

Începând cu spațiul din Nayra Iglesias, fondator și designer de interior al studioului In Out Studio, care a profitat din plin de modelarea Zigzag, care face parte din colecția Orac Decor 3D Panels Wall. Propunerea dvs. este a suite sofisticate și elegante, cu o baie în nuanțe de liliac; și există alte patru spații care combină modelele cu tapetul de descoperit.

Efect spectaculos al designerilor Femont Galvan

Profilul liniar în formă de U, Profilul U al Orac Decor®, combinat cu iluminarea LED creează o atmosferă intimă și specială în spațiu proiectat de studioul Femont Galvan Designers din Marbella Design. În acest spațiu cornițele în formă de U se luminează din tavan. Unul dintre pereții săi a fost panouat cu modelul Zigzag de la Orac Decor® plasat în diferite forme și a fost iluminat transversal cu trei profile U-Profile. Pe cealaltă parte, trei profiluri U sunt pictate în aur, care se nasc din tavan și sunt suspendate, creând un efect optic surprinzător.

Baia Art Deco de Erico Navazo

Propunerea din baie creată de designerul de interior Erico Navazo în spațiul Villeroy & Boch este inspirat Art Deco. Pardoseli în formă de geometrie alb-negru, pereți cu motive organice și animale exotice, canapele tapitate cu imprimeuri rafinate ... Datorită rezistenței lor la apă și șoc, panourile Orac Decor® au fost alese ca bază în peretele principal, așezate în oblic și contrastat și finisat cu piesa multifuncțională CX190 de la Orac Decor®.

Suita de lux roșie a Adriana Nicolau

Designer de interior Adriana Nicolau a creat o suită de lux cu o zonă de wellness, SPAcio. Aici, panoul Orac Decor® Zigzag dă viața pereților, vopsit într-o nuanță roșiatică și așezat în diagonală.

Propunere clasică a La Nave Home

Studioul de design interior Nave Home propune un concept clasic de living. Aici, modelele Orac Decor®, combinate cu tapet, oferă o eleganță deosebită și încadrează arhitectura interioară cu o estetică simplă foarte drăguță.

Ce spațiu îți place cel mai mult?

FOTOGRAFII | Gonzalo Botet
Mai multe informații | Orac Decor®

Posturi Populare

Categorie Acoperiri, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult