Salon

Cum să comandați cabluri și dispozitive în cameră cu aceste idei de la Ikea

Cabluri, console de jocuri, controale, televizoare ... hiperconectivitatea ne-a determinat să ne inundăm casele ecrane și cabluri peste tot. Elemente care nu sunt prea estetice și care afectează orice spațiu dacă nu se are grijă să le ascundă.

Pentru a ne ajuta să avem camera în stare perfectă și fără viziunea enervantă a unui încurcătură de cabluri, aici vă aducem o selecție de articole de IKEA conceput pentru a face din nou camera noastră un spațiu armonios și frumos.

Comenzile și tabletele, atârnate

Nu te-ai săturat (sau te-ai săturat) să vezi controalele, telefoanele mobile și tabletele de deasupra mesei de cafea? Adevărul este că mă face un pic disperat. Pentru a o rezolva, IKEA propune pentru 7 euro a depozitare pentru spânzurarea materialului Te va ajuta să ai aceste dispozitive la îndemână, dar mereu colectate (și localizate). Dacă nu doriți să puneți acest articol pe canapea, îl puteți agăța și de cârlige pe perete sau în spatele unei uși.

O perdea pentru a ascunde televizorul

Până nu demult, televiziunea ocupa locul central în multe camere. Și deși în multe case noi această distribuție s-a schimbat, există încă multe case în care televiziunea (și restul dispozitivelor care o însoțesc) sunt încă acolo.

Pentru a scoate proeminența și a obține adunările sau conversațiile din jurul mesei pentru a recupera centralitatea, puteți așeza niște perdele sau o jaluzelă care să o acopere atunci când vin vizitatorii. Desigur, căutați o țesătură care să se integreze bine cu restul decorațiunii camerei.

Un coș de cablu

Dacă comenzile și tabletele de pe masă îmi dau ardere, firele au făcut un încurcătură într-un colț al camerei îmi provoacă stupi. Deci, pentru a rezolva această problemă, nimic mai bun decât a face cu această pungă pentru cablurile IKEA. Pentru 7 euro puteți stoca cabluri și benzi într-un mod absolut deghizat.

Capse, flanșe și șipci, esențiale

În afară de coșuri și alte opțiuni decorative pentru a ascunde cablurile, uneori cablurile trebuie să treacă prin anumite locuri. Dar asta nu înseamnă că trebuie să le lași acolo ca și cum ar fi o iederă sălbatică care crește în voie. Utilizați capse și flanșe pentru a le asigura și a nu se mișca, sau utilizați șipci pentru 10 € / 0,75 m

Și fără să ascunzi și încărcătoarele?

Încărcătoarele mobile sunt un alt element foarte prezent în viața noastră. În saloane, birouri, dormitoare, încărcătoare sunt deja parte din peisajul casei noastre. Nici nu dorim să fie văzuți în permanență, putem găsi organizatori de cablu, cum ar fi ROMMA. Organizatorii care costă 7 euro și vă permit să stocați cabluri, cabluri de extensie și mufe într-o cutie în timp ce dispozitivele se încarcă.

Banda de cablu orizontală

Pentru a grupa toate cablurile electrice ale televizorului sau computerului sub masă, această bandă de cablu care costă 13 euro este soluția perfectă.

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult