Salon

Am vazut ... rafturi decorate cu romanescu intr-un living

Am vorbit deja cu alte ocazii în Decoesfera despre cum să decorați cu mâncare: există livezile cu fructe din bucătărie sau celebrele piese centrale în care mâncarea a fost punctul lor forte. Acum câteva luni am fost invitat la deschiderea unui magazin Roche Bobois din Madrid și am observat că, printre ornamentele tipice ale librăriilor, au pus Romanescu.

Adevărul este că această plantă cu aspect curios nu era deloc rău pe raft, dar am fost șocat să o văd între cărți și figurine de diferite dimensiuni și preț. Mediul în care am fost a fost stil industrial romanescu a iesit in evidenta mult mai mult (nu știu, aș fi crezut-o mai mult într-o bucătărie sau într-o sufragerie rustică).

Te convinge? Amintiți-vă ca întotdeauna, dacă veți merge decorați cu obiecte perisabile trebuie sa le privesti pentru a nu putrezi, pentru ca nimeni nu vrea un romanescu putred in camera, nu?

unde:

Roche Bobois Calle de Padilla, 17 28006 Madrid

Video: . - Te-am vazut official video (Decembrie 2019).

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult