Carcasă

Arată-ne casa ta: înainte și după casa lui David (I)

Una dintre cele mai populare secțiuni printre cititorii Decoesfera este Arată-ne casa ta, deoarece se potrivește acel spirit curios pe care îl purtăm cu toții în interior, iar editorii sunt încântați că doriți să vă împărtășiți casele cu noi, așa cum a făcut David, care a contactat Decoesfera să deschidem, foarte amabil, ușile casei sale și să ne arate spectaculosul înainte și după din ea.

David ne spune că el și partenerul său au cumpărat această casă pentru că s-au îndrăgostit de posibilitățile sale. În ciuda faptului că sunt foarte mic (45m2), cu o cameră și o bucătărie single, cu podea pătrată cu vedere la sentimentul de a fi mai larg. Am fost foarte profitat deoarece nu avea coridoare sau partiții; a fost, de asemenea, foarte luminos. În cele din urmă, i-a încurajat să-l cumpere faptul că reformele de care avea nevoie pentru a se adapta gusturilor sale nu au fost foarte scumpe, deoarece acestea erau în principal modificările de decorare.

prima reformă cu care s-au confruntat a fost „spălarea feței” a acoperișurilor (pereților și podelei), întrucât erau foarte limpezi că vor să pună parchet întunecat și unificați pereții întregii case pictându-i culoare albăa da încă luminozitate mai mare și să promoveze lățimea spațiului. Singura concesiune pentru alte culori a fost verde, încorporându-l în textile, cum ar fi patul, pernele sau prin plante.

Ceea ce nu doreau a fost să reîncarce spațiul prea mult sau să facă mediul haotic cu un exces de culori sau elemente decorative. Pentru ei principalul lucru era funcționalitatea și ordinea, având în vedere deficitul de metri pătrați. De asemenea, au optat să nu introducă mai mult decât mobilier este necesar, stil modern și linii drepte, și întotdeauna în alb, așa cum propuseseră inițial.

A doua reformă cu care s-au confruntat a fost motivată de către nașterea fiicei sale Noelia. Cei câțiva metri deja cu care casa a trebuit să fie mai compartimentată pentru a face camera copilului. Pentru aceasta, așa cum se poate vedea în imaginea următoare, au venit cu o soluție ideală: „Furați” câțiva metri până la sufragerie, unde obișnuiau să aibă masa de mese unde îl putem vedea pe David muncind.

Plăcile de gips-carton și camera copiilor (pe care le vom vedea într-o altă postare) aveau deja spațiul său. Au profitat de schimbă bucătăria, care a păstrat încă mobilierul albastru vechi și a ținut pasul cu schema decorativă a restului casei. Au ales mobilierul alb și l-au făcut mai funcțional datorită unui distribuție nouă.

Au înlocuit barul american, care a închis prea mult spațiul, pentru o masă cu scaune, care servește ca sala de mese. Și în dreapta bucătăriei au așezat un fel de bar de mic dejun, cu o lățime mare, care servește ca blat pentru prepararea alimentelor și, de asemenea, ca birou și birou.

Ce crezi? Cred că ai rezolvat admirabil reforma casei tale, cu un buget strâns, așa cum ne spun ei. Au câștigat amplitudine, strălucire și, ceea ce este mai important, au obținut că fiecare spațiu al casei și-a definit foarte bine funcția. Te aștept într-o postare următoare pentru a vedea camera Noeliei.

În Decoesfera | Arată-ne casa ta

Vezi galeria completă »David House (6 fotografii)

Posturi Populare

Categorie Carcasă, Articolul Următor

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo
Salon

Set de odihnă multifuncțional de Davide Tonizzo

Dacă există un loc în care cineva ar trebui să fie confortabil și unde să se odihnească, acesta este casa, în camera de zi sau în dormitor este fiecare persoană care își găsește refugiul pentru a citi, pentru relaxare, pentru a se întâlni și a discuta cu prietenii ... Multe dintre aceste activități de odihnă și odihnă se desfășoară de pe un scaun și pentru fiecare dintre ele un loc de alt tip vine la îndemână.
Citeşte Mai Mult
Colecția de mobilier din beton Matali Crasset
Salon

Colecția de mobilier din beton Matali Crasset

Una dintre ultimele companii care a creat o colecție de mobilier din beton a fost Matali Crasset în colaborare cu LCDA. Deși, la început, unii au crezut că betonul interior era un moft trecător, de fiecare dată betonul este consolidat mai ferm ca material perfect pentru mobilier și tot felul de accesorii.
Citeşte Mai Mult
Alege o culoare intensă pentru haina ta
Salon

Alege o culoare intensă pentru haina ta

Rar îndrăznim cu culorile puternice și vibrante în decor, este adevărat că aproape toată lumea le place când le vedem în reviste, în vitrinele magazinelor și în expoziții și uneori chiar ne oferă invidie atunci când le vedem la casa unui prieten. , dar când vine vorba de adevăr, când vine vorba de amenajarea propriei case, nu ne asumăm de obicei riscuri, cred că este timpul să ne pierdem frica și să începem să includem elemente cu tonuri intense în interiorul casei.
Citeşte Mai Mult