Bucătărie

Zece sfaturi pentru a profita de spațiul din bucătăriile mici

Spun mereu că bucătăria mea este o jucărie, în zilele noastre este foarte comun să găsim bucătării foarte drăguțe și confortabile, dar se pare că nu au fost concepute pentru gătit. Obișnuit cu bucătăria tatălui meu, care este triplă decât dimensiunea, m-a costat foarte mult obișnuiește-te să gătești într-un lucru atât de mic, dar, încetul cu încetul, se găsește o modalitate de a profita de spațiu.

Există mulți oameni cu aceleași probleme și unii își împărtășesc trucurile pentru ca bucătăria să nu fie incomodă și să poată pregăti tot felul de feluri de mâncare în ea și există rețete care sunt făcute fără probleme într-un spațiu mic, dar există altele pentru care o mai mare implementare media este necesară. Să vedem unele csfaturi pentru optimizarea utilizării spațiului și pentru a obține orice fel de mâncare făcut într-o mini bucătărie.

  • Primul este obțineți o insulă pentru a extinde suprafața de lucru, nu trebuie să fie insula însăși, poate fi o masă cu o suprafață care ne permite să lucrăm sau o piesă de mobilier a cărei suprafață are o înălțime adecvată pentru a o folosi ca suprafață de lucru.

  • Nu trebuie să punem nimic pe blat nici pe aceste suprafețe auxiliare de lucru, trebuie să lăsăm suprafețele de care avem nevoie pentru a pregăti mâncarea fără obstacole, prăjitorul, storcătorul ... pot fi depozitate în dulapuri sau așezate pe rafturi.

  • În bucătărie trebuie să avem doar ceea ce avem nevoie, ca și în restul încăperilor casei, este necesar să verificăm din când în când, iar dacă există lucruri pe care nu le-am obișnuit de ani de zile, este mai bine să le aruncăm, cu atât mai mult cu cât mai multă claritate și mai mult spațiu liber, ceea ce ne interesează.

  • Trebuie să învață de la profesioniștiDeși bucătăria Arguiñano și a altor bucătari TV sunt de invidiat, totuși nu parcurg mulți metri prin ea, aparatul foto rămâne aproape fix și pregătesc toată mâncarea pe o suprafață mică, trebuie să ne uităm la metoda lor de lucru.

  • De asemenea, este important planificați-vă înainte de a începe să gătiți, dacă facem lucrurile cu ordine și spălăm vase și ridicăm în timp ce ne pregătim, vom ocupa și spațiu liber alternativ și vom avea întotdeauna suficient.

  • Putem folosiți ghivece stivuibile, astfel încât să ocupe mai puțin spațiu și să le poată depozita pe toate în mobilier fără a folosi blatul, astăzi există multe boluri și ustensile concepute în acest sens, tocmai pentru a economisi spațiu.

  • Locăm umerase pentru tavan și perete pentru ustensile Bucătărie, dacă bucătăria este mică și dorim să avem suprafețe orizontale libere pentru gătit, trebuie să avem în vedere organizarea depozitării în alte zone, de exemplu de pe înălțimi sau de agățarea pe perete.

  • Trebuie să alegeți cele mai utile dispozitiveExistă mii de aparate mici, dar nu le putem cumpăra pe toate, cel mai bine este să alegem dispozitivele pe care le vom folosi cel mai mult și care îndeplinesc funcțiile care ne interesează, căutând și cel mai mic spațiu posibil.

  • Putem folosi Accesorii de stocare care economisesc spațiuÎn interiorul mobilierului, sertarelor și rafturilor, există organizatori care ne ajută să depozităm mai multe lucruri în mai puțin spațiu și într-un mod accesibil și ordonat, astăzi există minuni în această privință.

  • În cele din urmă este întotdeauna o idee bună. Alegeți culoarea albă sau în culori deschise, să mobilăm și să decorăm, nu este asta care face bucătăria mai mare, contoarele vor fi la fel, dar sentimentul va fi de o amplitudine mai mare și ne va ajuta să fim mai puțin copleșiți, factorul psihologic, contează și el.

Posturi Populare

Categorie Bucătărie, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult