Carcasă

O cabină mică în Canada, ideală pentru a vă bucura de vacanțe vara (și iarna)

Să nu lăsăm septembrie să îndepărteze iluzia de planuri de relaxare și deconectare ... Asta cabină mică de 9 metri pătrați A fost conceput pentru un cuplu recent căsătorit, care și-a dorit o casă de vacanță care să le împartă cu familia. Firma de proiectare Trim Studio cu sediul în Vancouver a creat pentru ei o mică cabină modernă pe Insula Galiano, Canada.

Pereții albi ajută la realizarea unui interior luminos și luminos. În partea de jos, camera de zi și bucătăria Împărtășesc spațiul și există o baie sub scări.

scările duc spre cameră mansarda, care rămâne iluminată datorită unui luminator. Când este frig afară, există o sobă de lemne Pentru a menține spațiul cald, asta garantează că ne putem bucura de odihna de vacanță în orice moment al anului.

Un alt detaliu foarte curios al cabinei este că există și el un dus exterior Aceasta este ascunsă la un capăt. Este adevărat că într-o astfel de casă cel mai important lucru este mediul și spațiile exterioare echipate pentru petrecerea timpului liber și relaxare, dar trebuie recunoscut că și în interior, deși este mic, cabina este rece.

Posturi Populare

Categorie Carcasă, Articolul Următor

O piatră extractoare
Bucătărie

O piatră extractoare

Dacă designurile noilor hote pe care le-am văzut în urmă cu câteva zile păreau surprinzătoare, uită-te la această galerie de piatră din Elica. Panoul mic din piatră, negru sau bej, este esența pură a simplității și demonstrează, așa cum spun ei pe bună dreptate în Appliancist, că de multe ori este tocmai cele mai simple linii care provoacă cel mai mare impact vizual.
Citeşte Mai Mult
Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă
Bucătărie

Bună sau rea idee? O bucătărie din oțel inoxidabil în casă

Că îți place să gătești și că ai o bucătărie mică, cu o suprafață de lucru destul de rară, este o problemă. Când privești o bucătărie mare la o emisiune de televiziune, într-o altă casă sau chiar într-un restaurant, te simți invidios și te gândești la cât de mult ți-ar plăcea ca a ta să fie așa. Totuși, lucrul important în bucătărie nu este doar funcționalitatea, ci estetica, mai ales atunci când vorbim despre bucătăria casei noastre care, pe lângă un loc de muncă pentru pregătirea rețetelor, poate fi și o zonă de întâlnire.
Citeşte Mai Mult
Celălalt Magisso
Bucătărie

Celălalt Magisso

În luna februarie a acestui an am depășit provocarea noastră de a stoca ustensilele estetice pentru a freca vasele. Suportul pentru șervețele de la compania finlandeză Magisso, din oțel inoxidabil și cu un design capabil să se adapteze perfect oricărei forme de chiuveta, ne-a convins pe toți și ne-am promis că vom vorbi din nou despre aceasta imediat ce a început să fie vândută în Europa.
Citeşte Mai Mult