Fa-l singur

Construiește-ți propriul model de Ville Savoye

Îmi place ideea de a propune ceva de făcut în weekend, așa că profitând de acesta este sâmbătă și avem timp liber în față, nu ar fi rău asambla un model de scară a Ville Savoye.

În timpul cursei, am avut „plăcerea” de a construi multe modele, proiecte proprii și clădiri de referință și, deși le-am făcut întotdeauna cu presiunea unei livrări, plăcerea pe care am simțit-o când am văzut că a terminat a meritat efortul.

Pentru mine ceea ce mi-a fost cel mai leneș era pregătirea tuturor pieselor. Măsurați, desenați, marcați, redescoperiți, tăiați, verificați ... un adevărat calvar înainte de a ajunge la cea mai amuzantă parte, care a fost adunarea. A merge la construirea modelului bucată cu bucată, a vedea cum a dobândit volumul și a devenit o realitate în miniatură a fost ceva care mi-a plăcut.

Dacă, ca mine, îți place să sari partea obositoare și metodică a măsurării și desenului, ești în noroc, pentru că puteți cumpăra piesele deja pregătite în carton cu finisaj alb, gata de asamblat la un preț destul de rezonabil.

Pentru mai puțin de 20 de euro puteți cumpăra un panou cu toate piesele desenate la scara 1/200, pe care va trebui să le tăiem, să le pliem și să le lipiți conform instrucțiunilor. De asemenea, este posibil să cumpărați piesele deja tăiate cu puțin mai mult de 30 de euro la schimb și, pentru cei mai leneși, oferă chiar și posibilitatea de a comanda modelul finit, deși nu văd atât de amuzant.

Dacă ți-a plăcut ideea, știi asta Pe lângă Ville Savoye, acestea oferă multe alte lucrări emblematice de arhitectură și inginerie gata de montat, cum ar fi Poarta de Aur, Turnul Eiffel sau Partenonul. Și dacă nu ai chef să comanzi online, pe site-ul lor, ei indică faptul că au unii distribuitori în Spania.

Posturi Populare

Categorie Fa-l singur, Articolul Următor

Idei de decorat în albastru turcoaz
Sertar Decoesfera

Idei de decorat în albastru turcoaz

Am comentat deja anterior că turcoazul, fusese aleasă culoarea anului 2010 de Pantone, în mod tradițional nu este una dintre culorile în care arăt mai mult sau în care mă gândesc mai mult, dar este adevărat că atunci când îl văd îmi place, este vesel , distractiv, luminos și proaspăt, are multe avantaje pentru decorare.
Citeşte Mai Mult
Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive
Sertar Decoesfera

Cadouri decorative pentru acest Crăciun: cele mai exclusive

În Decoesfera, căutăm mereu opțiuni economice pentru a oferi, decora și rezolva. Dar ce dracu! E Crăciun și de Crăciun ne place să visăm cu nasul atașat la vitrinele magazinelor. Urmează să facem o mică călătorie de lux prin cele mai exclusiviste vitrine, să deschidem gura larg deschisă pentru a vedea cele mai opulente cadouri decorative și să ne simțim la fel de plini de lux ca tovarășii noștri Embelezzia, dacă doar pentru câteva clipe.
Citeşte Mai Mult
COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY
Sertar Decoesfera

COS prezintă colecția sa cea mai senină în colaborare cu HAY

Vedem colecții de vopsea, textile, mobilier și acasă pe care multe firme ni le prezintă pentru anotimpurile următoare. Nu ne place nimic mai mult decât să facem curățare de primăvară și să ne schimbăm interioarele într-o măsură mai mare sau mai mică. Înlocuiți câteva perne, tapițerie sau dacă sala de mese este aruncată direct ... Printre propunerile pe care le-am iubit se numără noua colecție COS în colaborare cu HAY pentru primăvara viitoare.
Citeşte Mai Mult