Salon

Scaunul „Criză”, format din două mese IKEA Lack

Cu atâta vorbă și auziți despre criză, există momente în care nu mai știți dacă să râdeți sau să plângeți, majoritatea știrilor pe care le auzim sunt deprimante, dar ocazional cineva vine cu o idee legată de această situație economică nefericită care ne începe un zâmbet sau cel puțin încercați, cum ar fi Pierre Buttin cu scaunul său de criză.

Ideea este puterea asigura mobilier de design la un pret bun și pentru asta, i s-a întâmplat lui Pierre să facă mobilă din IKEA de bază, de exemplu, scaunul din fotografie care, cum spuneam, se numește Criză, este făcut din două Lipse mese și de aceea prețul său este de doar zece euro.

De fapt, trebuie să spun că nu-mi place scaunul, dar ceea ce îmi place este ideea care depășește tunear mobilierul din IKEA. Este obișnuit ca noi să trecem la mobilierul din IKEA culoarea sau mânerele, dar ce zici tăiați-le în bucăți și creați altele De la ei nu este atât de obișnuit și totuși poate duce la creații curioase și diferite.

Posturi Populare

Categorie Salon, Articolul Următor

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet
Salon

O idee bună: evidențiați un șemineu cu tapet

Camera de zi este unul dintre cele mai importante locuri, din punct de vedere decorativ, al casei noastre. Este locul în care primim vizitele, avem câteva băuturi cu prietenii sau pur și simplu facem viața de familie, ceea ce înseamnă că trebuie să depunem un efort special atunci când îl decoram. În cazurile în care acesta are un șemineu, alegerea este puțin mai ușoară și este că avem întotdeauna dreptate (mai ales dacă avem o cameră rustică sau în stil clasic) dacă decidem că peretele în care se află șemineul este cel care iese în evidență în camera noastră de zi
Citeşte Mai Mult
Trunchiul Decoesfera: mese de cafea
Salon

Trunchiul Decoesfera: mese de cafea

În ultima vreme am văzut o mulțime de măsuțe de cafea cu modele interesante, unele multifuncționale foarte practice, altele pur și simplu frumoase pentru designul lor, mai mult sau mai puțin original, de stiluri diverse ... Și având în vedere că mulți oameni doresc să scoată masa de cafea din salon și că sunt în favoarea ei, mi s-a întâmplat să fac un rezumat al compilării celor care mi-au plăcut cel mai mult.
Citeşte Mai Mult
O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?
Salon

O bancă de lemn care se potrivește cu spatele. Cine s-ar fi gândit?

Dacă vorbim despre bănci din lemn, primul lucru care îmi vine în minte este: disconfort, duritate și greutate. Cu toate acestea, toate aceste caracteristici pot fi deoparte cu această bancă spectaculoasă de lemn care se potrivește cu spatele. Proiectată de firma de proiectare Sitskie Fournitures din Los Angeles, Statele Unite, banca este proiectată astfel încât să vă puteți culca confortabil.
Citeşte Mai Mult
Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare
Salon

Profesor de geologie, puzzle, scaun și suport pentru picioare

Profesorul de Geologie este un alt dintre aceste mobilier puzzle care îmi plac atât de mult, designul foarte modern și culorile foarte vesele, pentru o piesă de mobilier care poate fi depozitată într-un spațiu mic și care poate fi separată în module pentru a ocupa tot ceea ce ne dorim. În imaginea de pe aceste rânduri vedem piesele desfăcute, nu par foarte ușor de montat, cred că ar trebui să vină cu instrucțiuni sau ne va lua ceva timp să montăm puzzle-ul.
Citeşte Mai Mult